Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman explică dispariția de pe Instragram a pozei indecente cu Marius Elisei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Oana Roman explică dispariția de pe Instragram a pozei indecente cu Marius Elisei. Ce s-a întâmplat, de fapt

O poză a Oanei Roman cu Marius Elisei gol pușcă lângă ea a făcut, sâmbătă, înconjurul internetului. S-a stârnit multă rumoare în showbiz, iar brusc, fotografia a dispărut de pe Instagram. Oana a Roman a spus adevărul din spatele acestei întâmplări.

Oana Roman explică dispariția de pe Instragram a pozei indecente cu Marius Elisei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Oana Roman neagă faptul că ar fi șters fotografia în care Marius Elisei apare nud lângă ea. Vedeta a precizat că reprezentanții Instagram-ului au făcut acest lucru, din cauză că mai multe persoane au dat report imaginii indecente.

“Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuia șterse imaginile…Nu era nimic compromițător”, i-a transmis un fan vedetei, care se întreba de ce a dispărut fotografia. Ulterior, Oana Roman a venit cu următoarea explicație:

“Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți…Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul”, a scris vedeta.

Oana Roman

Foto: Răspunsul Oanei Roman                            sursa: Captură Fanatik

Cum s-a întâmplat ca Marius Elisei să fie gol-pușcă lângă Oana Roman

Oana Roman a făcut, sâmbătă, un filmuleț, în care a apărut într-o rochie neagră, pregătindu-se pentru un eveniment. La un moment dat, lângă ea apare Marius Elisei, nud, iar Oana Roman încercă să-l acopere cu o parte a rochiei sale. Ulterior, vedeta a postat video-ul pe Instagram și au apărut valuri de reacții negative. Mai apoi, fotografia a dispărut de pe Instagram și mulți au crezut că Oana Roman și Marius Elisei s-au simțit jenați. „Du-te în dressing”, i-a spus Oana în filmulețul postat. „Unde e prosopul?”, a întrebat apoi Marius Elisei.

După ce a fost aspru criticat pentru gestul său, Marius Elisei a revenit cu un răspuns dur: „Când nici pastilele nu te mai ajută și frustrarea este la cote maxime… e marfă”,a replicat Marius Elisei urmăritorilor de pe Instagram.

Nici Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și a revenit și ea cu un răspuns:”Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor și mai ales când duci lipsă de puterea de a face autoumor, ești doar un om trist și limitat. Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpăm de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm. Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: