Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România. Internauții au rămas surprinși

Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România. Internauții au rămas surprinși

GALERIE FOTO (3) Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România

Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România. Oana Roman nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce aceasta a anunțat că divorțează de soțul său, Marius Elisei. Dar cu toate astea, vedeta este apreciată de foarte mulți bărbați, iar printre aceștia se numără și un celebru creator de modă din România. Mai exact, Cătălin Botezatu nu ratează nicio postare de-a vedetei, iar Oana a decis să le arate fanilor săi câtă atenție primește din partea lui.

Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România. Internauții au rămas surprinși

Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România. Oana Roman este acum o femeie singură, după ce a anunțat în urmă cu ceva timp că divorțează de soțul său, Marius Elisei. Cu toate astea, această perioadă nu este una bună pentru aceasta, dar ca de fiecare dată, Oana este puternică și reușește să treacă peste toate greutățile. Oana Roman, flatată de aprecierea unui bărbat celebru din România.

Recent, Oana a postat o fotografie la InstaStory în care apăreau aprecierile lui Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. Bucuroasă de acest lucru, vedeta a ținut să le arate fanilor săi cât de apreciată este de prietenii săi. Pe Oana Roman și Cătălin Botezatu îi leagă o prietenie veche de ani de zile, iar designerul este aproape de ea în momentele dificile, chiar și virtual. Oana participă la emisiunea”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars, fiind foarte fericită de noul său proiect. „Atât. Regele Cătălin Botezatu. I love you”, a scris Oana Roman, în cadrul postării.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Oana s-a despărțit de Marius Elisei, iar dacă la început aceasta le spunea fanilor săi că nu se simte bine, în prezent, fiica fostului premier al României le-a transmis internauților că este mult mai liniștită. Vedeta a menționat că are mulți prieteni care îi sunt alături în această perioadă. „Un an în care am pierdut lucruri, am pierdut un echilibru, dar am câștigat foarte multă încredere în mine și am realizat că nu sunt singură, că am niște super prieteni, că am o a doua familie care a făcut zid în jurul meu ca să-mi fie bine și care m-au susținut și au fost și sunt lângă mine cu totul și pentru asta le sunt profund recunoscătoare”, spunea vedeta în noaptea dintre ani.

Oana Roman și Marius Elisei au reluat legătura

Dacă în urmă cu câteva zile, Oana declara că nu păstrează legătura cu Marius Elisei, se pare că lucrurile s-au schimbat. Cei doi au revenit la sentimente mai bune de dragul fetiței lor, Izabela. Aceștia au încheiat o relație de șase ani, deși nu a fost decizia vedetei, Oana a fost nevoită să accepte decizia soțului său și să meargă mai departe. „Eu mi-aș dori să vorbim, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, spunea Oana Roman, în urmă cu câteva zile.

Dar Marius Elisei și-a dat seama că trebuie să se implice în creșterea fetiței sale, așa că a decis să reia legătura cu Oana. Recent, fiica lui Petre Roman le-a povestit urmăritorilor săi că are o zi foarte aglomerată și trebuie să ajungă în mai multe locuri, așa că l-a rugat pe Marius să aibă grijă de Iza. Acesta s-a arătat foarte receptiv, bucurându-se de timpul petrectu cu cea mică.„Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: