Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, îngrijorată de starea de sănătate a Mioarei Roman. „Eu fac tot ce pot…”

Oana Roman, îngrijorată de starea de sănătate a Mioarei Roman. „Eu fac tot ce pot…”

În ultima perioadă, toată atenția Oanei Roman a fost îndreptată către mama sa, Mioara Roman. Starea de sănătate a acesteia este una foarte sensibilă, iar în urma ultimelor investigații medicii au fost nevoiți să-i schimbe tratamentul. După ce în urmă cu o săptămână a petrecut o noapte în spital, fiica sa a dezvălui noi detalii despre problemele sale de sănătate.

În vârstă de 81 de ani, Mioara Roman se luptă cu un diagnostic crunt:  Parkinson. Boala este într-un stadiu avansat și nu are vindecare, așa că medicii și familia sa fac tot posibilul ca ultimii săi ani de viață să fie lipsiți de durere și complicații din punct de vedere al sănătății sale.

Oana și Catinca și-au dorit ca mama lor să aibă parte de cea mai bună îngrijire, așa că au internat-o într-o clinică de lux, unde personalul medical o supraveghează în permanență. Are parte de toate îngrijirile și tratamentele necesare, însă starea sa de sănătate nu evoluează într-o direcție pozitivă.

În urmă cu o săptămână fosta soție a lui Petre Roman a ajuns la spital, unde medicii i-au făcut un set de investigații amănunțite. În urma tomografului au descoperit ceva în neregulă, iar familia urma să afle rezultatele în cel mai scurt timp.

Oana Roman, îngrijorată de starea de sănătate a Mioarei Roman. „Eu fac tot ce pot…”

După acest episod, Mioara Roman se pare că se simte mai bine și are familia aproape. A reușit să meargă cu Oana la coafor, iar medicii au decis să-i schimbe tratamentul. Din câte se pare, Oana face tot posibilul să-i asigure mamei sale grija și dragostea de care are nevoie, însă recunoaște că uneori îi este foarte dificil să se descurce cu toate.

„E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

Pe lângă situația dificilă a Mioarei Roman, Oana se ocupă în fiecare zi de afacerea sa. Are multe sarcini de îndeplinit și drumuri de făcut, iar în timpul liber încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru micuța Isa. Este norocoasă că-ș are alături pe Marius Elisei, care face tot posibilul ca lucrurile să decurgă în cea mai bună direcție. Prioritatea lor principală rămâne însă mereu fiica lor, de care fac tot posibilul să se ocupe cât mai mult.

„Îmi este foarte greu, pentru că trebuie să mă duc să o văd și pe ea, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mai mă ajută și Marius, facem cu rândul. […] Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile”, a mai spus Oana Roman.

Etichete: