Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Ce cadou i-a făcut Petre Roman nepoatei sale

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Ce cadou i-a făcut Petre Roman nepoatei sale

GALERIE FOTO (2) Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei.

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Oana Roman a sărbătorit-o ieri pe mama sa, Mioara Roman, care a împlinit 82 de ani. Miercuri, vedeta s-a întâlnit cu tatăl său, Petre Roman. Oana a mers în vizită la tatăl său la birou, alături de fiica ei, Izabela.

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Ce cadou i-a făcut Petre Roman nepoatei sale

Oana Roman și-a sărbătorit mama ieri, care a împlinit 82 de ani. Mioara Roman și Petre Roman sunt divorțati de mulți ani, iar fostul premier al României are o altă familie, alături de Silvia Chifiriuc. Miercuri, Oana și fiica sa au mers la biroul lui Petre Roman, pentru a-i face o vizită. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Asta s-a întâmplat și azi dimineață, când a mers în vizită la tatăl său.

Oana a mers împreună cu Izabela la Petre Roman, iar fostul politician i-a oferit un cadou nepoatei sale. Oana a postat o imagine în care apare alături de tatăl și fiica ei. Fosta prezentatoare tv susține că este foarte fericită pentru că și-a petrecut dimineața cu tatăl său. ”Ieri am stat cu mama de ziua ei, azi am fost în vizită la tata. Ne era tare dor de el. Arată fabulos și am stat câteva ore și am povestit împreună. Sunt fericită”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Anul trecut, Oana Roman i-a cerut iertare lui Petre Roman, după ce declarațiile sale au fost scoase din context, unde reieșea că și-ar renega tatăl. Vedeta a izbucnit pe rețelele de socializare după ce a văzut cum a fost montat interviul în care a vorbit despre tatăl ei. Vedeta declara la acea vreme că își va suna tatăl și își va cere iertare, căci lucrurile nu stăteau deloc așa cum erau relatate. ”Cum o să îi explic eu lui tata acum? O să îl sun să îi cer scuze și să îi explic”, spunea Oana Roman pe Instagram.

Oana si tatal sau

Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre părinții ei

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu părinții ei, Mioara și Petre Roman. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că în copilărie a trecut prin momente dificile pentru părinții ei nu aveau timp pentru ea. Vedeta a vorbit despre divorțul părinților ei și despre cât de greu s-a obișnuit cu separarea celor doi. Aceasta a mărturisit că a avut o copilărie care a marcat-o, dar divorțul părinților a dărâmat-o psihic.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu șiam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei”, a mărturisit Oana Roman la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: