Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, mesaj tranșant după despărțirea de Marius Elisei: „Nu mi-am imaginat niciodată…”

Oana Roman, mesaj tranșant după despărțirea de Marius Elisei: „Nu mi-am imaginat niciodată…”

oana roman si marius elisei

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă după un deceniu de relație. Cei doi au pornit pe drumuri separate la începutul acestui an, iar despărțirea lor a fost una destul de zgomotoasă, cel puțin în prima parte. Iată că Oana Roman este hotărâtă să lase tot ce a fost urât în urmă și are puterea de a privi cu încredere spre viitor. Se simte mai bine ca la 20 de ani și este gata să mute munții din loc. Iată ce a declarat!

Oana Roman se simte mai bine ca oricând

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul acestui an, după o relație care a durat 10 ani. Între cei doi nu mai există cale de împăcare, iar Oana nu vrea să mai aloce timp pentru a se gândi la dezamăgirea pe care i-a produs-o ruptura. Este o femeie ocupată, cu multe proiecte și are o fiică superbă de crescut, pe Isabela.  De altfel, de când s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman pare să fi renăscut din propria cenușă precum pasărea Phoenix: arată mai bine ca oricând și are o energie debordantă.

„Nu mi-am imaginat niciodată ca la aproape 47 de ani o sa ma simt mai în formă decât la 20. Nu am știut ca voi reuși sa trec peste toate cu atâta forță și energie. Sunt recunoscătoare că am primit șansa unui nou început în momentul în care mă simt cel mai bine eu cu mine! Să nu uitați ca nu e niciodată prea târziu sa fim bine cu noi. Trebuie doar sa credem și sa nu renunțăm la noi niciodată.”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Facebook.

Marius Elisei a dezvăluit motivul despărțirii

Marius Elisei a dezvăluit, pe pagina personală de Instagram, care au fost o parte dintre motivele care l-au determinat să părăsească căminul conjugal. Potrivit lui Marius Elisei, conflictele erau la ordinea zilei, iar pentru el locuința în care trăia alături de Oana și de fiica lor nu mai reprezenta un cămin, ci doar o casă oarecare.

„Așa este și în căsnicie: dacă ție nu-ți mai vine să intri în casă, pentru că știi ce te așteaptă în casă (taca-taca), ce vei face, te vei duce să mai pierzi încă o oră, două, trei prin oraș, zici că poate a adormit, poate…

Aia nu mai este familie, aia nu va mai ține mult, o familie de genul ăla. Vorbe care dor, dar realitatea e asta. Din păcate, așa am ajuns. Oare ce să fac?”, a povestit Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: