Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman nu scapă de gurile rele! Vedeta a fost aspru criticată

Oana Roman nu scapă de gurile rele! Vedeta a fost aspru criticată

GALERIE FOTO (5) Oana Roman

Oana Roman nu scapă de gurile rele! Problemele par să nu se mai termine pentru Oana Roman! Vedeta este criticată de celebra Spintecătoare de la Morga, care o taxează pe aceasta pentru alegerea sa de a slăbi. Mai mult, femeia le spune urmăritorilor săi că ceaiurile de slăbit și regulile de nutriție oferite de vedeta de televiziune nu sunt deloc bune.

Oana Roman nu scapă de gurile rele! Vedeta a fost aspru criticată

Oana Roman nu scapă de gurile rele! Oana Roman a avut parte de o perioadă dificilă, după ce, înainte de sărbătorile de iarnă a anunțat că s-a despărțit de soțul său, Marius Elisei. Acesta a plecat de acasă, luându-i actele cu afacerea pe care aceștia au deschis-o împreună. Ulterior, relația dintre cei doi a devenit mai bună, de dragul fetiței lor, Izabela. De asemenea, vedeta a avut probleme cu mama sa, Mioara Roman, care s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să se interneze de câteva ori.

De parcă nu era de ajuns, acum celebra Spintecătoare de la Morga, pe numele sau real, Mihaela Nedelcu, o critică pe Oana Roman pentru alegerile ei de a scăpa de kilogramele în plus. Aceasta susține că ceaiurile pe care vedeta le recomandă persoanelor să slăbească nu sunt deloc bune. Antrenorul de fitness și nutriție susține că fosta prezentatoare tv nu ar trebui să recomande nimic din obiceiurile sale în ceea ce privește stilul său de viață pentru că aceasta nu are pregătitea necesară. Mai mult, aceasta a adus în discuție și modificările pe care Oana Roman le face într-un program pentru a arăta cât de mult a slăbit.

Reamintim că Oana Zăvoranu a taxat-o de multe ori pe Oana Roman pentru modul exagerat al acesteia. „Oana Roman ar trebui data in judecata , la modul cel mai serios . Nu are pregatire in domeniul nutritiei dar recomanda peste tot , dieta sa , adica nu mananca 16 ore. Bun! Dupa faptul ca nu mananca 16 ore din 24 , face o reclama excesivă la ceaiurile de slabit , mai pe românește recomanda infometare cu ceai de slabit ! Sa nu mai vorbim de photoshop!„, a detaliat specialistul.

Cât ar trebui să coste ceaiurile de slăbit?

Nutriționistul nu s-a lăsat și le-a oferit urmăritorilor câteva calcule pentru a demonstra că pe lângă faptul că ceaiurile folosite de Oana Roman nu sunt ceea ce par, banii pe care ar trebui să-i cheltuie o persoană pe întreaga procedură sunt mult mai mulți. „O cutie de ceai SICURO SLIM costa 60 ron /60 grame . Aceasta cutie contine 16 plante . Am facut o cautare , in poza prezentată de mine vedeti cateva exemple. Fiecare planta in parte este undeva la 5 ron cutia , rezulta ca media unei cutii de genul acesta de ceaiuri costa pana in 10 ron. Este simplu de calculat , adunați 4 ron cu 5 ron , cu 6,2 ron ….. adica toate cele 16 plante , fiecare cate 50 grame! Ar veni 16x50g = 800 grame si valoarea totala a celor 16 ceaiuri luate separat …. o sa rezulte undeva la 88 ron … ca sa aflam cat ne costa 60 de grame din 16 plante impartim sa aflam cat ne costa 100g de ceai….. rezulta 11 ron . Astfel , 60 de grame cu 16 plante miraculoase , ne costa aproximativ 6-7 ron !„, a argumentat specialistul.

Totodată, nutriționistul a declarat că nu există detoxifiere cu ceaiuri și smoothiuri, pentru că ceaiurile pot avea un efect diuretic, iar acest lucru crește frecvența urinarilor, ceea ce dă impresia de detoxifiere. „Organismul are un sistem eficient ,format din ficat si rinichi , care neutralizeaza sau elimina zilnic substante chimice. O PERSOANA NORMALA, SANATOASA, NU ARE NEVOIE DE DETOXIFIERE. Termenul „detoxifiere” nu are vreo valabilitate reala , nu este decat un mit de marketing si o irosire de timp si bani.”, a mai declarat Spintecătoarea de la Morgă.

Ulterior, Oana a postat la InstaStory un text scris de Gina Bradea, în care vorbea despre oamenii care critică, fără să știe prea multe. „Niciodată nu se va arunca cu pietre în pomul are nu rodește, ci doar în pomul roditor. Cu cât un om luminează mai tare. cu atât mai mulți vor da cu pietre, ca să-i stingă lumina„, a fost textul postat de Oana Roman.

Mesajul postat de Oana Roman
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: