Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, părăsită din nou de iubit! Mărturiile dureroase ale vedetei: „Ultimul an a fost extrem de greu pentru mine, l-am simțit ca o povară”

Oana Roman, părăsită din nou de iubit! Mărturiile dureroase ale vedetei: „Ultimul an a fost extrem de greu pentru mine, l-am simțit ca o povară”

Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Oana Roman a fost părăsită din nou de iubit! Iată mărturiile dureroase ale vedetei!

Oana Roman, părăsită din nou de iubit!

Oana Roman a explicat pe rețelele sociale că o ruptură între ea și Marius Elisei a avut din nou loc! Aceasta susține îndurerată că a făcut tot ce e posibil ca această relație să fie salvată, însă bărbatul a decis să se despartă definitiv de ea și să plece din casă:

„Am avut o zi nebună. Vă spun adevărul de ce par tristă și obosită. M-am gândit foarte mult dacă să lămuresc situația sau nu. Am o obligație morală față de cei care mă urmăresc.

Eu sunt singură acum și mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv. Era un lucru de așteptat. Este și decizia mea cumva. Voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creșterea puilor (n.r. cățeii), pentru că el și-a asumat răspunderea pentru ei. Asta e viața, a plecat. Sunt doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuiește cu noi”, s-a destăinuit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman: „Am rămas singură acum cu toate pe cap”

Oana Roman le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe Instagram că i-a spus în nenumărate rânduri lui Marius Elisei că trebuie să se despartă, deoarece aveau viziuni diferite despre viață, iar asta le-ar fi adus sfârșitul oricum:

„Am hotărât acest lucru amândoi de ceva timp, dar el a stabilit să plece mult mai devreme. Eu mă simt eliberată de o mare povară. Nu mai aveam nicio șansă să salvăm ceva în relația noastră. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit. Vedem lucrurile diferit, aveam dorințe total diferite. Am încercat, dar mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum.

El a hotărât să plece mult mai devreme decât am stabilit. Nu este ok că eu am rămas singură acum cu toate pe cap, eu trebuie să am grijă de casă, de copil, de mama, eu trebuie să le fac pe toate. Dar asta este. Nici eu, nici el, nu eram fericiți, fiecare cu problemele lui.

Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate.

Ultimul an a fost extrem de greu pentru mine, l-am simțit ca o povară. Lucrul ăsta trebuia să se întâmple mai demult. Probabil el va avea adevărul lui, povestea lui, nu mă interesează”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: