Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman, plecată în vacanță la Cannes, fără Marius Elisei. Cum le răspunde celor care o critică

Oana Roman, plecată în vacanță la Cannes, fără Marius Elisei. Cum le răspunde celor care o critică

Oana Roman trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei, în ultimele zile: împăcarea cu Marius Elisei. Drept urmare, fanii vedetei au fost surprinși să o vadă plecată în vacanță la Cannes fără acesta și au început să o critice. Fiica lui Petre Roman nu a stat cu mâinile în sân și le răspunde haterilor.

Oana Roman, plecată în vacanță la Cannes, fără Marius Elisei. Cum le răspunde celor care o critică

Oana Roman este plecată în vacanță la Cannes cu fiica sa, Isabela. Mare a fost mirarea fanilor să nu-l vadă și pe Marius Elisei alături de ele, mai ales că s-a împăcat cu Oana Roman. Vedeta a explicat că momentul a fost planificat înainte de împăcarea cu fostul soț (n.r-au divorțat în luna februarie), dar și că nu o interesează de părerile celor din jur.

„Primesc foarte multe mesaje de la voi în care îmi spuneți că nu știu cine nu știu ce a spus despre mine. N-am înțeles despre ce este vorba, dar credeți-mă că nu mă interesează. Vă rog din suflet să nu-mi mai trimiteți mesaje de tipul ăsta pentru că nu mă interesează”, le-a transmis Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Colaj cu oana Roman și fiica ei în vacanță, la Cannes

Sursa: captură Spynews. Oana Roman și fiica ei la Cannes

Oana Roman a mai spus că se simte fericită de ceea ce trăiește în prezent și nu are de ce să acorde atenție criticilor.

Am minunea asta de copil extraordinar. Dacă o am pe ea și Marius acasă, care ne așteaptă, și suntem în vacanță, mie nu-mi trebuie nimic altceva și nici nu mă interesează nimic altceva. Nu mă interesează de oamenii care vorbesc despre mine pentru că eu nu vorbesc niciodată despre alții. Îmi văd de viața mea, și de fericirea mea și asta mi-e de ajuns”, a mai spus vedeta Antena Stars.

Oana Roman, sărut pasional cu Marius Elisei

În urmă cu câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei s-au fotografiat dintr-un restaurant în timp ce se sărutau. ”Iubirea învinge mereu” a scris Oana în dreptul imaginilor. În cadrul unui interviu, Marius Elise spunea că a recucerit-o pe Oana Roman cu multe buchete de flori.

Oana Roman si Marius Elisei, sarut pasional

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a dezvăluit Marius Elisei.

Cu greu a recunoscut Oana Roman împăcarea. Deși existau zvonuri, vedeta nega, în urmă cu câteva zile, că ar fi iar împreună cu Marius Elisei de care a divorțat în luna februarie.“Eu și Marius suntem ok, suntem separați dar împreună, cumva. Suntem mai bine ca înainte, ne înțelegem, avem grijă de Isa, ne vedem, avem un bussines împreună. Deocamdată nu se pune problema de împăcare. Nu știu dacă nu vreau, sunt multe lucruri care s-au întâmplat, trebuie să mai treacă timp…”, a declarat Oana Roman pentru CIAO.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: