Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, răpusă de durere la o lună după moartea mamei sale. Ce mesaj a publicat pe rețelele sociale

Oana Roman, răpusă de durere la o lună după moartea mamei sale. Ce mesaj a publicat pe rețelele sociale

Ce a transmis Oana Roman la o zi după ce și-a îngropat mama?!

După plecarea din această lume a mamei sale, Oana Roman se confruntă cu un vid imens în sufletul său. Chiar dacă era pregătită să facă față acestui moment inevitabil, pierderea celei care i-a dat viață a lăsat o rană profundă în inima Oanei, o rană care va avea nevoie de timp pentru a se vindeca complet. Mioara Roman a fost o mamă extraordinară pentru fiicele sale, iar legătura specială pe care o împărtășeau rămâne unul dintre cele mai prețioase daruri pentru Oana.

O ultimă omagiere pentru o viață admirabilă

La o lună de la plecarea mamei sale, Oana a transmis un mesaj emoționant către lume. Înmormântarea fastuoasă a lui Mioara Roman a fost modul prin care Oana a vrut să aducă un ultim omagiu binemeritat unei vieți marcate de realizări și generozitate. Cu toate acestea, puțini au fost cei care au reflectat asupra faptului că Mioara Roman a fost onorată în mod corespunzător și în timpul vieții, datorită sacrificiilor făcute de Oana pentru a-i asigura mamei sale o bătrânețe demnă și liniștită.

Vestea tragică a trecerii mamei sale a lovit-o pe Oana precum un trăsnet, în timp ce se afla într-o vacanță în Egipt pentru a sărbători aniversarea fiicei sale, Isabela. Întoarcerea în grabă acasă a fost un moment de grea încercare pentru vedetă. De atunci, a trecut o lună întreagă – o lună în care lacrimile nu încetează să curgă, iar dorul de cea care i-a dat viață îi macină sufletul.

Ieri, o lună de când a plecat mama. Sâmbătă va fi parastasul de 40 de zile. Încă nu realizez pe deplin. E un dor care uneori mă copleșește mai mult decât se poate exprima în cuvinte. Dacă mama voastră încă este cu voi, sunați-o să îi spuneți „te iubesc” și luați-o în brațe dacă este lângă voi.”, a transmis Oana Roman pe rețelele sociale.

Confruntarea cu criticile nedorite

Pe lângă suferința provocată de pierderea mamei, Oana a fost nevoită să facă față și unui val de comentarii răutăcioase din partea unor urmăritori și chiar a unor alte vedete, care au criticat aspru viața și alegerile sale. Au fost aduse în discuție datoriile lăsate de Mioara Roman, dar și presupusa neglijare a mamei într-un azil, acuzații infirmate categoric de Oana. Cu toate acestea, Oana a găsit puterea de a-și închide gura criticilor, rămânând concentrată pe procesul său de vindecare și pe aducerea de omagii sincere mamei sale.

Aud că se tot comentează încă prin emisiuni despre mine și despre mama… Le roade pe unele grija… Stau ca țațele și își dau cu părerea despre lucruri care nu a legătură cu viața lor. Doar așa în micimea lor, fără caracter și fără Dumnezeu… Își fac păcate aproape jubilând la gândul că poate mie și familiei mele o să ni se întâmple chestii nasoale. Mi-ar fi ruține să mă uit la mine în locul lor. Ce țară plină de oameni de nimic. Cum zicea mama: lume multă, oameni puțini. , a transmis Oana Roman

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: