Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman rupe tăcerea! Motivul care a dus la despărțirea de Marius Elisei: „Nu regret nimic”

Oana Roman rupe tăcerea! Motivul care a dus la despărțirea de Marius Elisei: „Nu regret nimic”

GALERIE FOTO (2)

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio. Se pare că de această dată, despărțirea este definitivă. Divorțul dintre cei doi pare inevitabil, după ce s-a aflat că au luat hotărârea de a merge pe drumuri separate în viață. Oana Roman a rupt tăcerea și a explicat la această nouă despărțire șoc din showbiz.

Oana Roman a dat cărțile pe față. La câteva ore distanță după ce a anunțat că ea și Marius Elisei s-au despărțit, fiica lui Petre Roman a vorbit despre această schimbarea radicală care se petrece în viața ei.

Ruptura dintre Oana Roman și Marius Elisei a venit din senin, fără să fie semne că s-ar putea întâmpla chiar înaintea sărbătorilor de iarnă și într-o perioadă în care orice familie ar trebui să fie unită.

Oana Roman, despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că a făcut sacrificii pentru ca mariajul ei alături de Marius Elisei să funcționeze. Se pare că totul a fost în zadar, având în vedere că s-a ajuns la această decizie.

Oana Roman mai spune că nu are nimic să își reproșeze. Toate mărturisirile au venit însoțite de un selfie alb-negru, realizat în mașină.

“Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să-și schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi, viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifică un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumină și mi se va arăta calea.

Nu regret nimic și știu că pun capul pe pernă în fiecare seară cu sentimentul că am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Și asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mama. Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit”, Oana Roman pe contul ei de Facebook.

Oana Roman a postat aceeași imagine și pe Instagram. Aici, poza a fost însoțită de un mesaj în limba engleză: Hard difficult times. The good will prevail – n.r. Momente foarte grele. Binele va triumfa.

Oana Roman și Marius Elisei o au împreună pe Maria Isabela, care are șase ani și zece luni.

Marius Elisei, mesajul care anunța despărțirea de Oana Roman

Doar cu puțin timp înainte ca Oana Roman să dea vestea că nu mai e cu tatăl fetiței sale, Marius Elisei a postat trei cuvinte dintr-un vers al noii piese al lui Pepe.

“Chiar m am jurat….. “, este mesajul postat de Marius Elisei pe Facebook, după ce a distribuit piesa lui Pepe, care se leagă la rândul ei de despărțirea șoc dintre artist și Raluca Pastramă.

“Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare rău / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte”, așa sună versurile din piesa lui Pepe la care a făcut referire Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: