Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și-a scos casa la vânzare. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să fii noul proprietar. Suma este imensă

Oana Roman și-a scos casa la vânzare. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să fii noul proprietar. Suma este imensă

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman și-a scos casa la vânzare. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să fii noul proprietar. Suma este imensă, iar locuința pe măsură. Toate detaliile.

Oana Roman și-a scos casa la vânzare

Oana Roman și-a scos, până la urmă, casa la vânzare. Vedeta a explicat, de curând, că locuința pe care o are este prea mare pentru trei persoane. Oana consideră că  trebuie să se mute la o casă mai mică, tocmai bună pentru familie ei, iar pe aceasta s-o vândă.

„Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?! M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neaparat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a declarat Oana Roman, pentru fanatik.ro.

Câți bani costă casa Oanei Roman

Oana Roman ar fi cumpărat vila pe care o vinde acum, cu 160.000 de euro. Dacă vrei să fii noul proprietar al casei Oanei Roman, ei bine, trebuie să scoți din buzunar foarte mulți bani. Locuința costă nu mai puțin de 480.000 de euro, dacă vrei să o cumperi. Se poate și închiria pentru suma de 2.500 de euro pe lună. „Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare pus de Oana Roman, pe internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini