Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, schimb de replici neobișnuite în mediul online. „Nu mă vrea. Asta e, nu oblig..”

Oana Roman și Marius Elisei, schimb de replici neobișnuite în mediul online. „Nu mă vrea. Asta e, nu oblig..”

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte în ultima jumătate de an de fericire și liniște în familia lor, semn că au reușit să-și rezolve problemele pe care le-au întâmpinat în trecut. Au împărtășit bucuroși cu publicul momentele frumoase și lucrurile păreau că merg în direcția cea bună pentru ei, dar ultimele postări din mediul online demonstrează că se află din nou în impas. 

Pentru Oana Roman și Marius Elisei, anul 2021 a fost unul plin de emoții puternice. Au divorțat în luna februarie, dar în cele din urmă au realizat că sentimentele ce-i unesc sunt mai importante decât orice. Dorul, dar și dorința de forma din nou o familie, i-au determinat să se împace, după doar câteva luni petrecute separați.

Astfel, pentru ei a început o perioadă plină de declarații de dragoste și gesturi emoționante. Marius Elisei a făcut tot posibilul să-și recucerească partenera, iar ea a povestit mândră oamenilor din jur cât de fericită este.

Totul a decurs foarte bine pentru ei în lunile ce au urmat, iar finalul de an i-a găsit mai fericiți ca niciodată. Au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, acest moment important din viața lor de familie fiind imortalizat cu o ședință foto pe măsură.

Oana Roman și Marius Elisei, schimb de replici neobișnuite în mediul online. „Nu mă vrea. Asta e, nu oblig..”

Ultimele postări din mediul  online ale celor doi au ridicat însă multe semne de întrebare. Primul care și-a exprimat în mod public sentimentele a fost Marius Elisei, care a transmis un mesaj scurt, dar care a stârnit reacții diverse. Cuvintele lui au lăsat de înțeles că nu este dorit, iar el este gata să accepte această situație fără să riposteze.

„Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare duminică seara.

La scurt timp, a urmat și răspunsul Oanei Roman, care a fost unul destul de acid. Din câte se pare, vedeta a învățat să accepte momentele triste din viață, care-s menite să ne învețe lecții importante, chiar dacă aduc cu ele și suferință. Mesajul ei nu a avut un context anume, însă cei mai mulți au fost de părere că a avut legătură cu afirmația lui Marius Elisei din seara precedentă.

„<<Cel ce va răbda până la sfârșit , acela se va Mântui.>>MATEI (24,13)
Și Sf Ioan Gură de Aur spune că <<darul de a suferi e mai mare decât darul de a face minuni sau a învia morții. Pentru fiecare minune ii suntem datori lui Dumnezeu, iar pentru fiecare suferință Dumnezeu ne este dator.>>

Iisus a îndurat suferință, trădare, nedreptate, fără să crâcnească. Nu s-a plâns și a iertat. Asta e adevărata smerenie și asta e învățătura cea mai importanta. Nu canoanele ne mântuiesc ci puterea noastră de a fi recunoscători chiar și pentru suferințele noastre și puterea de a ierta”, a mai transmis vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: