Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, strigăt de durere pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman a ajuns la capătul puterilor: „Să ne rugăm”

Oana Roman, strigăt de durere pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman a ajuns la capătul puterilor: „Să ne rugăm”

Oana Roman,  fiica fostului politician Petre Roman, trece prin clipe de cumpănă, îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, în vârstă de 83 de ani. Astăzi, Mioara Roman va trece printr-o intervenție medicală, iar Oana a apelat la susținerea morală a fanilor săi în aceste momente grele.

UPDATE 16:50: Mama Oanei Roman a ieșit din operație, iar vedeta a făcut primele declarații cu privire la starea sa de sănătate.

„Dragii mei, mama a ieșit din operație, este la Terapie Intensivă, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, va respira singură. Un pas greu a trecut deja. Vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje pe care le-am primit. Toată energia voastră a ajutat foarte mult”, a declarat Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman și o personalitate cunoscută în societatea românească, se confruntă cu probleme de sănătate care au devenit din ce în ce mai preocupante. Această situație a determinat internarea sa la Spitalul Floreasca, unde a fost supusă mai multor investigații pentru a se identifica cauzele problemelor sale de sănătate. Se pare că aceste probleme de sănătate o afectează tot mai des, deși a mai fost internată la spital cu doar două luni în urmă. La acea vreme, starea sa s-a ameliorat, iar ea a fost externată.

Oana Roman, strigăt de ajutor pe internet

În această perioadă dificilă, Oana Roman a trebuit să facă față unei provocări cu adevărat complexe. Pe de o parte, ea este preocupată de îndatoririle sale zilnice, inclusiv de a avea grijă de fiica sa, dar și de a oferi sprijinul necesar mamei sale. Cu toate acestea, vedeta nu a ezitat să împărtășească detalii despre modul în care gestionează acest cumul de responsabilități și a furnizat informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

În mediul online, pe rețelele de socializare, Oana Roman a mărturisit că a trecut prin una dintre cele mai grele săptămâni din viața sa. Cu o sinceritate copleșitoare, vedeta a transmis un mesaj cutremurător în această dimineață prin intermediul platformei InstaStory: mama sa va suferi o intervenție laparoscopică. În acest moment, nu există nicio informație cu privire la natura exactă a operației Mioarei Roman și la starea ei de sănătate înainte de intervenție.

„Am lăsat-o pe Isa la școală și mă duc la spital. Mama va suferi azi o intervenție laparoscopică. Ne temem de cum va suporta anestezia, dar din păcate nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea! Doamne ajută!”, a scris Oana Roman, pe o rețea de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: