Redactia.ro
Home » Monden » Oana Sărbu a trecut prin momente cumplite. „O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic”

Oana Sărbu a trecut prin momente cumplite. „O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic”

Oana Sărbu a trecut prin momente cumplite

Oana Sărbu a trecut prin momente cumplite. Artista și-a pierdut unele dintre cele mai dragi persoane, printre care mama sa. Oana a făcut dezvăluiri șocante, explicând cum comunica cu cea care i-a dat viață.

Oana Sărbu a trecut prin momente cumplite. „O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic”

Oana Sărbu a trecut prin momente cumplite. Pandemia de coronavirus i-a adus multă suferință artistei. Acesta și-a pierdut unele dintre cele mai dragi persoane din viața sa, printre care și mama sa. Cea care i-a dat viață a trecut printr-o perioadă lungă de suferință înainte de a deceda, iar tatăl său a ajuns la spital chiar la începutul pandemiei. „Problemele cu ea au început în urmă cu câţiva ani, vârsta şi-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în faţa mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am şi eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd şi în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit solista la Prima TV.

Problemele nu s-au oprit aici pentru Oana. Ulterior, artista și-a pierdut nașa de botez, iar aceasta nu a putut să-și viziteze ruda în ultimele clipe, după ce căminul în care locuia sora mamei sale a intrat în carantină. „Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez.În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem.”, a mai spus vedeta.

Oana Sărbu, pe scenă alături de tatăl ei

După un an greu de doliu și plin de restricții, Oana Sârbu a revenit pe scenă, dar nu singură, ci alături de tatăl ei, într-un spectacol la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Romulus Sârbu, renumitul actor de pantomimă nu este la prima apariție pe scenă alături de fiica lui. Cei doi vor performa pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase pe 30 octombrie, după un an greu de doliu. Oana și Romulus Sârbu au participat la emisiunea Te cunosc de undeva, spre deliciul publicului. Artista l-a interpretat pe Gică Petrescu, în timp ce tatăl ei a fost Romică. Oana are o relație apropiată cu tatăl ei, acesta fiind persoana care a susținut-o să se dedice carierei artistice. Romulus Sârbu și-a început cariera ca balerin la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase’. Acesta a înființat celebrul cuplu comic fantezist, impreună cu actorul Anton Nicolae.

Oana si Romuls Sârbu vor fi din nou pe aceeași scenă, iar reputatul actor va susține un moment în memoria marelui Nicu Constantin, moment pe care îl va interpreta în cuplu cu Anton, fostul său partener de scenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: