Redactia.ro
Home » Monden » Oana și Marius Elisei, din nou împreună! Cei doi au mers la o primă întâlnire

Oana și Marius Elisei, din nou împreună! Cei doi au mers la o primă întâlnire

Oana Roman, anunț neașteptat după câteva luni de la despărțire! Cei doi au mers la o primă întâlnire

Oana Roman trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale de când s-a despărțit, din nou, de Marius Elisei. Cei doi au trăit o iubire cu năbădăi și au fost supuși multor teste de-a lungul timpului, dar se pare că au revenit la sentimente mai bune. După câteva luni de la separare, s-au întâlnit din nou în formula familiei fericite.

Oana și Marius Elisei, întâlnire de familie

Oana Roman și Marius Elisei au format un cuplu extrem de controversat și au fost protagoniștii unor scandaluri mari de-a lungul relației. Ultima lor despărțire a fost una cu certuri și umilințe publice din partea amândurora, dar și promisiunea că nu vor mai putea forma vreodată un cuplu.

Se pare, însă, că au ajuns la sentimente mai bune și au decis să se comporte din nou ca o familie adevărată. Oana a mărturisit că a primit o invitație în oraș cu fostul ei soț și fetița pe care o au împreună, prilej cu care probabil ar fi reglat și anumite probleme. Vedeta spune că Marius a invitat-o la o întâlnire în trei, și, deși ea și Isa s-au asortat perfect pentru acest eveniment care le-ar făcut foarte fericite, nu a putut să onoreze oferta, pe motiv că este foarte ocupată.

„Eu cu Isa ne purtăm asortate, mai nou. Ne-am pregătit ținutele special pentru luna aceasta martie. Marius a sunat-o pe Isa, a zis să ne vedem cu toții ca să ne ofere câte un cadou de 8 martie. Și de 1 martie, el s-a văzut cu Isa, i-a cumpărat mărțișoare. Și de ziua ei, i-a luat cadou, pentru că noi atunci am fost plecate în Egipt și nu apucase să i-l dea”, a dezvăluit Oana Roman pentru Click.

Oana este dispusă să se împace cu Marius

Vedeta recunoaște că lucrurile s-au mai calmat între ea și fostul soț, deși încă nu au vorbit despre împăcare. Cel puțin reușesc să comunice mai bine, au îngropat securea războiului și Oana chiar ar fi dispusă să se întoarcă la el, dacă va observa o îmbunătățire a situației.

Consideră că Dumnezeu are un plan pentru ei și nu vrea să pună presiune pe relația lor. Este încrezătoare și speră că lucruri bune se vor întâmpla în viața lor.

„În principiu trebuie să se regleze lucrurile. Încet, încet văd că încep să se așeze cât de cât și cred că va fi ok. Lucrurile o să fie pe un făgaș bun. Eu îl las pe Dumnezeu să facă ce trebuie, că până la urmă, când trebuie, El face ce trebuie. Asta e convingerea mea 100%”, a declarat Oana Roman, la WOWnews.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: