Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a devenit mamă! Vedeta și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii

Oana Zăvoranu a devenit mamă! Vedeta și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii

GALERIE FOTO (6) Oana Zăvoranu a devenit mamă! Vedeta și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii

Oana Zăvoranu a devenit mamă! Actrița a făcut anunțul șocant pe rețelele de socializare. Oana și Alex Ashraf sunt extrem de fericiți, după ce și-au mărit familia! Fanii vedetei au rămas surprinși de vestea dată de brunetă. Oana Zăvoranu și Alex formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Oana Zăvoranu a devenit mamă! Vedeta și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii

Oana Zăvoranu a devenit mamă! Actrița continuă să-și șocheze fanii din mediul online. Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf și pare că nimeni și nimic nu-i poate despărțit. Cu toate astea, vedeta a fost întrebată de nenumărate ori când va deveni mamă, actrița spunând mereu că nu este pregătită. Ei bine, Oana a dat anunțul surprinzător! A devenit… mămică. Vedeta a spus că ea și soțul ei sunt părinții unui „copil” ceva mai diferit. Este vorba despre noul bolid al familiei, a cărui valoare se ridică la o suma mare de zeci de mii de euro. „Am ajuns acasă după o zi extraordinar de tare, în care l-am cumpărat pe Boss. De azi sunt mama lui Boss, Bossulica șefă. A venit un nou membru al familiei, pe care îl iubim. Ne face viața confortabilă și luxoasă.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana și ALex sunt foarte încântați de noua achiziție, iar bolidul de lux se află printre cele mai luxoase mașini de pe piață. Deja fanii actriței sunt obișnuiți cu viața scumpă a acesteia, iar noua sa mașină se ridică la standardele ei. Astfel, Oana și Alex consideră că noua mașină este ca și „copilul” lor, oferindu-i toată grija și atenția. În urmă cu o seară, cei doi și-au scos copilașul în lume, plimbându-se cu mașina prin tot orașul. Oana Zăvoranu a postat și câteva imagini pe rețelele de socializare și s-a mândrit cu noua achiziție. Noul Mercedes al cuplului le-a adus multă bucurie.

Oana Zăvoranu, despre o posibilă sarcină

Oana Zăvoranu le-a spus fanilor săi, în urmă cu ceva timp, că va veni și momentul în care va deveni mămică în adevăratul sens al cuvântului. Soțul său a declarat că nu vor doar un singur copil, pregătindu-se foarte bine pentru momentul special. ”Mereu m-am gândit că sunt americană și m-am simțit așa. Dacă o să fie vreodată să am un copil cu Alex, aș vrea să aibă cetățenie americană”, a mai adăugat Zăvoranu.

De cealaltă parte, Alex este și el dornic să devină părinte, cât mai curând posibil. ”Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând”, a spus Alex. De asemenea, acesta a declarat că deja lucrează la primul copil și că urmează să dea cât de curând vestea că bruneta este însărcinată. ”Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască”, a mai spus Alex Ashraf. De-a lungul căsnicia lor, Alex și Oana au trecut prin multe momente dificle. Vedeta a fost nevoită să aleagă între Alex și un alt bărbat, iar cel ales, după cum se și vede, a fost Alex. Conform vedetei, soțul său este foarte înțelegător cu ea, acesta fiind și motivul pentru care l-a ales.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: