Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a răbufnit din nou! Adelina Pestrițu, luată în vizor: „L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro”

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou! Adelina Pestrițu, luată în vizor: „L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro”

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu a răbufnit din nou! Iată ce a putut spune „Querida”, după cum o știm din presă, despre Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, luată în vizor de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Adelina Pestrițu, afirmând că aceasta l-ar fi vândut pe Liviu Vârciu pentru a avea parte de notorietate. Totodată, diva explică că trecutul Adelinei Pestrițu este controversat și că tocmai asta ar fi împins-o la gestul făcut față de fostul partener de viață:

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani.
Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, Cancan, habar n-am.
Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul videoclipului, potrivit Cancan.

„Querida” a acuzat pe Adelina și pe soțul ei, Virgil Steblea, că le vând oamenilor care le calcă pragul magazinului de lux din Capitală, ceasuri false la prețuri exorbitante.

Oana Zăvoranu: „Deschideţi ochii odată cu influencereala asta obosită… ce e aia?”

Oana Zăvoranu a mai ironizat-o pe Adelina Pestrițu și în trecut:

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună şi cai verzi pe pereţi. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ţi-a plăcut că ai fost îndemnată să iei? Răspuns: NU!

Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideţi ochii odată cu influencereala asta obosită… ce e aia? Nu vedeţi că nici nu ştie să vorbească? V-a minţit că şi-a tăiat nasu că a căzut cu rolele? Serios?

Nu, avea o bârnă cât casa năsoasa. Şi exemplele pot continua ca eu le ştiu mai bine”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram, cu ceva timp în urmă, potrivit bzi.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: