Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Adelinei Pestrițu. „Sunt fake-uri obosite din Turcia”

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Adelinei Pestrițu. „Sunt fake-uri obosite din Turcia”

GALERIE FOTO (3) Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Adelinei Pestrițu.

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Adelinei Pestrițu. Fosta soție a lui Pepe continuă să-și spună părerea despre vedetele din România. Bruneta a vorbit, din nou, despre Adelina Pestrițu pe care o acuză că ar vinde ceasuri contrafăcute, la prețuri extrem de mari. Ce spune Querida despre sotul fostei prezentatoare tv de la Kanal D.

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Adelinei Pestrițu. „Sunt fake-uri obosite din Turcia”

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Adelinei Pestrițu. Se știe deja că Oana Zăvoranu este o persoană sinceră și asumată, iar de fiecare dată când își exprimă părerea, nu ține cont de consecințe. Recent, fosta actriță le-a împărtășit fanilor săi părerile despre vedetele din țară, iar printre acestea s-a aflat și Adelina Pestrițu, pe care a acuzat-o că vinde ceasuri contrafăcute. Bruneta a declarat în repetate rânduri că vrea să le arate internauților care cad în capcana influencerilor, adevăratele intenții ale acestora.

Așadar, Oana Zăvoranu a luat la verificat câteva conturi de Instagram, iar la un moment dat s-a oprit la pagina Adelinei Pestrițu. Cert este că bruneta s-a legat și de soțul acesteia, Virgil. Pe pagina de socializare a acestuia a apărut o postare în care făcea reclamă la ceasuri de lux, iar printre acestea se aflau și modelele Rolex Dayton steel , la prețul de 12.500 de euro și Rolex GMT Master II, la prețul de 9.200 de euro. Pe piața second hand, ceasurile Rolex capătă o valoare mai mare datorită cererii care este cu mult mai mare decât ofertă. Acest lucru a indignat-o pe Oana, acuzându-l pe Virgil Șteblea că ceasurile de lux nu ar fi originale. Mai mult, aceasta a spus că, de fapt, bijuteriile sunt aduse din Turcia. „Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, a transmis Zăvoranca pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, Oana Zăvoranu a declarat pentru Cancan.ro că ceasurile vândute de Adelina Pestrițu și soțul acesteia sunt fake-uri. „Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri.Adică ceasurile Rolex vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de Rolexuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux? ”, a declarat Oana Zavoranu.

Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu

După numeroase comentarii răutăcioase făcute la adresa Adelinei Pestrițu, Oana Zăvoranu avea să ajungă în instanță. Fosta prezentatoare de la Kanal D a solicitat emiterea unei ordonanțe președințiale prin care să se dispună obligarea Oanei Zăvoranu la „încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale (dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație etc.), respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată.

Totodată, fosta soție a lui Liviu Vârciu a reclamat că, Oana a avut mai multe acțiuni calomnioase la adresa sa, prin folosirea unui limbaj licențios. Instanța a respins definitiv cererea de emitere a ordonanței președințiale.

Adelina Pestrițu, ironizată de Dani Oțil că are lenjerii de pat de 8.000 de lei

Fosta prezentatoare tv s-a mutat într-o casă mare, motiv pentru care le-a arătat fanilor săi fiecare cameră. Aceasta a postat pe rețelele de socializare imagini cu dormitorul matrimonial și a povestit cât a costat fiecare obiect din cameră. Adelina Pestrițu le-a spus internauților că lenjeriile de pat pe care le deține, pot ajunge la valoarea de 8.000 de lei, motiv pentru care a fost criticată dur de aceștia. Printre cei care au ironizat-o pe brunetă s-a numărat și Dani Oțil care a declarat că nici nu știe să doarmă pe o astfel de lenjerie. ”Are Adelina Pestrițu niște așternuturi… eu nici nu știu să dorm pe ele. Dacă m-ar invita la ea acasă, eu cred că aș dormi pe jos, că nu știu să dorm pe așternuturile alea. Bine, nu ne știm așa de de bine… Dar eu am niște așternuturi de 300 de ron, îți dă și pernă la ele…”, a declarat Dani Oțil.

Ulterior, Adelina Pestrițu s-a declarat deranjată de comentariile fanilor săi la adresa lenjeriei sale de mii de lei. ”Sunt oameni care nu au ce mânca… Iar unii dau 8000 lei pe o lenjerie! Alții deloc, unii prea mult. Mi-aș dori ca toți care aveți astfel de bani și mofturi sa rămâneți pe un salariu de 2000 RON, să vedem atunci cum ne achiziționam lenjerii la valoarea unor două camere unde cineva ar putea conviețui. Se înțelege ca ai un statut mai bun și îți dorești ceva mai calitativ dar asta e ieșită din afara normalului!”, a scris unul din urmăritorii vedetei.

Adelina Pestritu , lenjerie de pat de 8.000 de lei
Adelina Pestritu, ironizata de Dani Otil
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: