Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu își mai dorește un copil. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația de cuplu

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația de cuplu

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația de cuplu

Adelina Pestrițu are planuri mari de viitor cu soțul ei, Virgil Steblea. Vedeta își mai dorește încă un frățior sau o surioară pentru fiica ei Zeni. 

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil. Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația de cuplu

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Bruneta duce o viață de lux, are o carieră de succes și o familie așa cum și-a dorit, însă se pare că nu este de ajuns. Aceasta a declarat că își mai dorește încă un copil.

Cunoscuta influenceriță și Virgil au împlinit doi ani de când sunt oficial soț și soție, motiv pentru care a discutat despre cele mai importante aspecte. Adelina a declarat că au planuri mari de viitor, printre care și mai mulți copii. Amândoi visează la o familie numeroase, așa că îi vor mai face lui Zeni parteneri de joacă.

”Am sărbătorit deja, dar separat. Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu părinții la țară. Am sărbătorit pe FaceTime, astăzi s-a întors. Nici nu am apucat să ne vedem, el a intrat în casă, eu am ieșit. Nu ne ghidăm după tot felul de reguli, ne bucurăm de moment și sperăm să trăim cât mai mult împreună. Și să avem mulți copii”, a spus Adelina Pestrițu la Vorbește lumea.

Adelina Pestrițu a spus ce o enervează cel ami mult la soțul ei

De asemenea, printre mărturisirele făcute de Adelina a fost și lucrul care o enervează cel mai mult la soțul ei. Vedeta a declarat că relația ei este nu una perfectă, dar este una reală, plină de iubire. Ea le îndeamnă pe fete să se bucure de ce au și să construiască ce le trebuie alături de persoanele iubite, pentru că niciun cuplu nu poate fi perfect.

Ea spune că este fericită alături de Virgil Steblea, deși între ei mai există și unele neînțelegeri minore. Au și contradicții și discuții mai aprinse, dar niciodată nu țin supărare și nu au probleme mari.

”Relația noastră nu este perfectă. De multe ori spun comunității mele de pe Instagram: «Fetelor, nu există relație perfectă! Dacă vedeți asta pe Instagram, e doar o chestie cu care ne încărcăm, ne bucurăm privirile. În rest, nu există relație perfectă». Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem. Uneori mă enervează pe mine că-și lasă hainele împrăștiate. Eu îl enervez pe el pentru că nu închid geamurile seara și intră țânțarii în casă. Are el o obsesie cu geamurile închise seara. Avem tot felul de contradicții și e normal. Intervin mici neînțelegeri și cred că ar fi plictisitor dacă ar fi totul perfect”, a mai spus Adelina Pestrițu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: