Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină! Vedeta vrea să-și schimbe bolidul

Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină! Vedeta vrea să-și schimbe bolidul

GALERIE FOTO (5) Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină! Vedeta vrea să-și schimbe bolidul

Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină? Vedeta s-a decis să-și vândă din nou bolidul de lux și să-și achiziționeze alta.

Adelina Pestrițu își schimbă mașină după un an

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Deși nu lucrează ăn televiziune, bruneta are o comunitate imensă în mediul online, iar acest lucru o ajută să fie foarte cunoscută.

Vedeta și-a obișnuit fanii să fie înconjurată de lux și opulență și să schimbe obiectele de uz foarte des. Astfel că, Adelina Pestrițu s-a hotărât să-și schimbe de data aceasta mașina. Bruneta a explicat că s-a îndrăgostit de o altă mașină și că, deși îi pare rău, aceasta trebuie să-și vândă bolidul de lux, un Porche Cayenne, pe care l-a achiziționat în urmă cu un an.

Influencerița și-a anunțat prietenii pe Instagram de schimbare pe care o face. Adelina a mărturisit că îi pare rău că se desparte atât de repede de această mașină, dar spune că s-a îndrăgostit de o altă „EDA”.

”Dragii mei, în cazul în care sunteți în căutarea unei mașini spațioase, foarte bine întreținută, cu kilometric puțini, vă invit să dați Swipe Up, pentru că EDa mea este de vânzare. Am pus ochii pe o altă EDA. Așadar, pentru cea de acum trebuie să caut un alt proprietar. Îmi pare rău să mă despart de ea, dar nu am ce să fac, m-am îndrăgostit de o altă EDA”, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.

Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină! Vedeta vrea să-și schimbe bolidul

Câți bani cere Adelina Pestrițu pe mașină

Vedeta a postat anunțul cu mașina pe site-ul Smart Automobile, însă din cuza fanilor care au intrat în număr foarte mare pe pagina pusă de influenceriță, site-ul a căzut.

”Se pare că EDA mea este de mare interes, pentru că ați intrat atât de muli într-un timp foarte scurt, încât site-ul a cedat. Sper să se remedieze repede problemele tehnice”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Potrivit informațiilor de pe site, mașina Adelinei Pestrițu este un model de Proche Cayenne SUV din 2019. Bolidul este pe benzină și are doar 45.000 de kilometri.

Prețul este unul bun pentru mașina pe care vrea să o vândă Adelina Pestrițu, mai ales că vedeta a avut mare grijă de ea și nu are urme de uzură, arătând impecabil. Aceasta pornește de la 65,545 de euro fără TVA și cu 77,999 de euro cu TVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: