Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, atac sub centură la fostul soţ, Alex Ashraf: „A cheltuit 162.000 euro, cu amanta, din banii mei”

Oana Zăvoranu, atac sub centură la fostul soţ, Alex Ashraf: „A cheltuit 162.000 euro, cu amanta, din banii mei”

Scandalul în care este implicat soțul Oanei Zăvoranu i-a amploare

Un nou divorţ cu scandal în showbiz. Oana Zăvoranu este din nou protagonistă. „Querida” şi Alex Ashraf nu mai formează un cuplu. Se pare că cei doi au divorţat cu acte.

Bărbatul a decis să plece din casa partenerei sale și să o lase singură pe aceasta.

Alex Ashraf a băgat divorţ şi s-a mutat cu amanta

Cel care şi-a dorit desfacerea căsătoriei a fost Alex Ashraf. El a „băgat” divorţ, apoi s-a mutat cu amanta. Cel puţin, astea sunt acuzele pe care i le aduce Zăvoranca.

Fosta actriţă mai susţine ceva: că Alex i-a cumpărat casă amentei, din banii ei. Zăvoranu îl acuză pe acesta că ar fi cumpărat casă și mașină amantei secrete, în valoare totală de 162.000 euro, din banii vedetei și ar fi plătit chiar și pentru operațiile estetice ale iubitei.

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine.

Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc.

El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei.

Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu pentru viva.ro.

Au divorţat după un mariaj de 7 ani

Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf au divorţat după un mariaj de 7 ani.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu.

Recent, cea poreclită „Querida” pe vremea în care juca în telenovele afirma că nu există nicio problemă între ea și Alex Ashraf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: