Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Raluca Pastramă: ”Urâțenia e viitorul”

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Raluca Pastramă: ”Urâțenia e viitorul”

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Raluca Pastramă

Oana Zăvoranu nu se oprește cu replicile dure la adresa lui Pepe și mai ales la adresa fostei soții. Vedeta continuă să o atace pe Raluca Pastramă în mediul online. 

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Raluca Pastramă

Recent, Oana Zăvoranu a atacat-o din nou pe fosta soție a lui Pepe. După ce artistul și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, vedeta a început o serie lungă de atacuri din amuzament. Dacă la început aceasta s-a rezumat doar la relația dintre cei doi, acum și-a îndreptat atenția asupra Ralucăi.

La câteva zile după ce Oana Zavoranu a atacat-o pe Raluca pe subiectul divorțului, vedeta s-a legat și de aspectul fizic al fostei soții a lui Pepe. În cadrul unei sesiuni de întrebări pe contul ei de socializare, actrița a fost întrebată ce părere are despre vedetele care își editează prea mult fața și corpul pentru a arăta mai bine în mediul online, scrie spynews.ro.

Vedeta nici nu a stat pe gânduri și a postat o fotografie cu Raluca Pastramă ca exemplu pentru urmăritorii ei, ținând să menționeze că aceasta nu este de fapt ”o vedetă”. Oana a fost foarte dură, criticând de la astectul fizic, până la gestul pe care aceasta îl face în poză.

”Că și-ar etala-o n-ar fi nimic, Nu că noi aici am avea cumva o vedetă, dar fata asta e… Am primit-o și nu m-am putut abține să nu o împart cu voi. Ce vrea să însemne degetul în gură?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Actrița nu s-a oprit aici. Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Raluca Pastramă, astfel că, a editat poza Ralucăi și a lipit pe aceasta două stickere care îi aduceau injurii, alegând și o melodie cu suntelele scoase de cal pentru poza acesteia.

”Sunt un cartof”, „Urâțenia e viitorul”, arată stickerele respective.

Actrița nu crede în divorțul dintre cei doi

Imediat după ce Pepe și-a anunțat divorțul, reacția Oanei Zăvoranu, fosta lui soție, nu a întârziat să apară. Vedeta și-a exprimat opinia despre despărțirea celor doi, susținând că este vorba doar despre o ”regie ieftină”. Mai mult, aceasta a arugumentat că nu ar avea cum ca divorțul să fie adevărat pentru că Raluca Pastramă este de ”etnie”.

”În opinia mea, este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea rromilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate”, a spus Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: