Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu. Iată ce a spus vedeta despre designer

Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu. Iată ce a spus vedeta despre designer

Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu

Oana Zăvoranu face cât mai multe victime. După ce în urmă cu câteva zile i-a criticat pe Pepe, Oana Roman, Adelina Pestrițu și Christina ICH, acum, bruneta a ajuns la designeri. Oana și-a exprimat părerea despre designerul român, Cătălin Botezatu.

Oana Zăvoranu îl atacă pe Cătălin Botezatu. Iată ce a spus vedeta despre designer

Oana Zăvoranu nu se mai oprește! Fosta parteneră a lui Pepe este pusă pe „război”. După ce a aflat că Pepe divorțează de soția sa, aceasta a început să critice mai multe vedete din showbiz-ul românesc, acuzându-le de falsitate, inclusiv pe fostul său soț. Dacă în urmă cu câteva zile le critica pe Oana Roman sau pe Adelina Pestrițu, acum Oana a trecut la designeri. Cătălin Botezatu este noua victimă. Ieri, Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre Andreea Bănică, susținând că aceasta a devenit și ea o influenceriță, într-un mod ironic.

De asemenea, diva a fost întrebată și ce părere are despre Cătălin Botezat, iar aceasta a spus, că din punctul său de vedere, creatorul de modă ar trebui să se respecte mai mult și să facă reclame la produse de calitate. Totodată, Oana a spus că ar trebui să-și promoveze mai mult creațiile proprii. „Trebuie să se respecte mai mult și să nu mai facă reclamă la orice c!@#t, așa cum ar trebui ca designer la nivelul lui să poartă/promoveze mai mult propriile creații, nu să poarte numai creatori celebri”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, cuvinte dure la adresa lui Cătălin Botezatu

Oana nu s-a oprit aici! Aceasta a continuat să-i arunce săgeti designerului, menționând că acesta ar căuta persoanele pe care le cunoaște doar atunci când are nevoie de ceva, dar în rest este o persoană ok. „În rest… e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie…”, a continuat „Querida” pe rețeaua socială.

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu i-a pus o poreclă incredibilă Oanei Roman. Enervată de comentariul pe care soția lui Marius Elisei l-a făcut la adresa ei în emisiunea lui Măruță, Oana nu a mai tăcut. Vedeta a scris un mesaj plin de ironii și injurii la adresa Oanei Roman, care probabil nu i-au picat deloc bine când le-a citit. ”A fost odată că niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. (…)O cheamă Onuca Pateut, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig”, a scris Oana pe Instagram.

La câteva ore distanță, furia s-a lansat asupra Adelinei Pestrițu. Oana Zăvoranu a umilit-o crunt pe Adelina, în fața fanilor săi. Bruneta îi îndeamnă pe utilizatori să nu mai cumpere produsele recomandate de Adelina Pestrițu, susținând că aceasta nici măcar nu a încercat produsele pe care le promovează. ”SA NU MAI PUNETI BOTU’ la ce pana mea va vand astea! Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA. Nu poti zilnic sa faci reclama la diverse lucruri spunand de fiecare ca E CEL MAI BUN. Unde va e personalitatea si liberul arbitru?”, scrie Oana Zăvoranu pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: