Redactia.ro
Home » TV » Oana Zăvoranu înjosește concurenții de la Ferma: ”O gramadă de prostănaci”

Oana Zăvoranu înjosește concurenții de la Ferma: ”O gramadă de prostănaci”

Oana Zăvoranu înjosește concurenții de la Ferma

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru faptul că își spune părerea sincer fără a se gândi la consecințe. De data aceasta vedeta a șocat din nou și i-a făcut praf pe concurenții de la ”Ferma”.

Oana Zăvoranu i-a înjosit pe concurenții de la ”Ferma”

Deși Ferma se bucură de un real succes, emisiunea pare să nu fie pe placul tuturor, iar dacă nu este pe placul Oanei Zăvoranu, atunci cu siguranță va afla toată lumea. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre concurenții de la Ferma, caracterizându-i pe aceștia ca fiind “prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”.

Oana Zăvoranu a organizat recent o sesiune de întrebări pe rețelele de socializare, iar atunci când a venit vorba despre emisiune a declarat tranșant: “Nu urmăresc nimic din ce presupune regie subțire și o gramadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”.

Vedetel de la ”Ferma” sunt pătite cu mii de euro

Concurenții sezonului filmat în 2020 au primit o mulțime de bani. Aceștia au fost plătiți cu 200 și 500 de euro pe zi de filmare, ajungând la finalul concursului cu sume uriașe.

Potrivit ciao.ro, George Burcea a încasat 20.000 de mii de euro, Anda Adam a primit mai mult cu 5.000 de euro, adică 25.000, iar Cezar Ouatu a fost plătit cu aproximativ 4.500 de euro. Cea mai câștigată este cu siguranță Viviana Sposub. Bruneta a plecat acasă cu un iubit, nimeni altul decât George Burcea, iar pe lângă acest lucru în conturile sale ar fi intrat suma de 27.000 de mii de euro.

Giulia Nahmany și-a depășit limitele pentru 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro. Paul Diaconescu a încasat și el 15.000 de euro, iar restul concurenților care au ajuns în finală au strâns aproximativ 30.000 de euro. Anna Lesko a adunat și ea aproximativ 27.000 de euro, iar Augustin Viziru care se zvonește că ar fi câștigat marele premiu, ar fi încasat 50.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: