Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu își tratează tulburările de somn cu medicamentație puternică. „Pun punct când o zice Dumnezeu”

Oana Zăvoranu își tratează tulburările de somn cu medicamentație puternică. „Pun punct când o zice Dumnezeu”

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu a fost invitată de Cătălin Măruță la un interviu în cadrul podcastului său. Controversata brunetă a răspuns la întrebări incomode și a fcăut mai multe dezvăluiri șocante pe care nimeni nu le știa până acum. Oana Zăvoranu a vorbit despre faptul că își dorește copii, că a făcut trei avorturi, dar și despre faptul că ia pastile înainte de somn.

Eu iau pastile de culcare. Și mă culc. Și am zvâcul ăla de nu mă las, nu vreau. Eu pun punct când vreau eu, nu când îmi zice ăla. Când o zice Dumnezeu sau ce forță avem noi. Când se termină ața după mosorul ăla e ok. Dar nu înainte, că nu âmi condiționează nimeni. Nupentru că vrea mușchul nimănui. Sunt foarte mulți oameni care sunt puternici din vrăjeală. Oamenii trebuie văzuți în timp cât sunt de puternici și să lași faptele să vorbească pentru ei.„, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu declară că ia pastile pentru a putea dormi

În trecut, Oana Zăvoranu a declarat că ia un adevărat cocktail de pastile care o ajută să adoarmă. Bruneta susțineala acea vreme că are nevoie de toată această medicamentație din cauza vieții pe care a avut-o și a șocurilor la care a fost supusă.

„Sunt dependenta de niste medicamente. N-am mai luat medicamente de aseara, nu prea am mai dormit din cauza asta. Viata mea nu a fost extrem de usoara si toate astea si-au pus amprenta la un moment dat. Medicamentele si tratamentul pe care l-am luat m-au ajutat sa trec prin depresie.„, declara Zăvo mai de mult în cadrul unei emisiuni televizate.

Oana Zăvoranu a trecut prin trei avorturi

Frumoasa brunetă a povestit un lucru pe care nimeni nu îl mai și a până acum, fiind un aspect foarte intim și personal. Oana i-a mărturisit lui Măruță că a trecut prin trei întreruperi de sarcină, dintre care una s-a întâmplat în perioada în care era cu PepeZăvo este de părere că trebuie să simți că bărbatul de lângă tine este potrivit pentru a fi tatăl copiilor tăi.

Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori a fost înainte( n. red. de căsnicia cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla„, a spus Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: