Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru angajata care îl acuză pe Alex Ashraf că a agresat-o. „Noroc că nu am fost acolo..”

Oana Zăvoranu, mesaj dur pentru angajata care îl acuză pe Alex Ashraf că a agresat-o. „Noroc că nu am fost acolo..”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în centrul unui conflict incredibil cu una dintre fostele lor angajate. Martorii au povestit cum femeia a fost agresată de afacerist, după ce a venit să-și ceară banii pe care acesta i datora. Situația a devenit un scandal de proporții, așa că vedeta a vorbit despre situația în care este implicat soțul său și acuzațiile care i se aduc.

Pe lângă cariera pe care o are în televiziune, Oana Zăvoranu are alături de soțul său o clinică medicală. Afacerea este foarte prosperă, iar cei doi au reușit cu succes să se ocupe de acest aspect al vieții lor profesionale. Situația a devenit însă dificilă după ce una dintre angajate a avut un conflict cu Alex Ashraf, în urma căruia l-a acuzat de vătămare corporală. Au fost chemați polițiștii, iar mărturisirile femeii au alarmat o țară întreagă.

Oana Zăvoranu este mulțumită de reacția soțului său

După ce asistenta în vârstă de 47 de ani a povestit cum s-au întâmplat lucrurile, Oana Zăvoranu a simțit nevoia să-i transmită un mesaj dur. Vedeta consideră că partenerul său a procedat exact cum trebuia, mai ales că femeia nu a avut tocmai o atitudine profesională. Mai mult, a mărturisit că ea și-ar fi ieșit din minți într-o asemenea situație, chiar dacă ulterior ar fi suportat consecințele legale.

„Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam.’, a declarat Oana Zăvoranu pentru FANATIK.

Care a fost motivul conflictului violent dintre cei doi

Motivul acestui conflict a fost faptul că asistenta dorea să-și primească banii pentru munca prestată la clinică. După ce a fost dată afara, i s-a promis că i se va face plata, însă nu i s-a dat o dată exactă pentru aceasta. A insistat cu apeluri telefonice, iar în momentul în care a văzut că este ignorată, a mers personal să rezolve situația.

Oana Zăvoranu este foarte revoltată pe femeie, mai ales că este mereu atentă cu angajații săi.

„Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc’, a mai adăugat aceasta.

Se pare că nici asistenta nu a fost fără vină în acest scandal, deoarece până să fie concediată a avut o relație foarte bună cu Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Cei trei au colaborat foarte bine, însă totul s-a sfârșit atunci când asistenta a refuzat să mai aibă o poziție de conducere la clinică.

 „Dacă vă arăt ce mesaje îmi trimitea nenorocita asta, cum îmi spunea: ‘vai, doamna Oana, ce vă apreciez, sunteți un talisman. Păi, din 2019, până acum am fost un talisman și acum nu mai sunt bună? Cât am plătit-o și am tratat-o regește, cu bonusuri, cu atenții, a fost bine?’, a încheiat vedeta.

Etichete: