Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, răpusă de durere. De cine îi este dor FOTO

Oana Zăvoranu, răpusă de durere. De cine îi este dor FOTO

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Raluca Pastramă

Oana Zăvoranu este tot mai critică, în ultima vreme, asupra vedetelor din showbiz-ul autohton. Niciuna nu pare că scapă de ironiile sau reproșurile ei acide. Însă, actrița din ”Sacrificiul” are și momente de sensibilitate pe care nu se ferește să le arate.

Oana Zăvoranu tânjește de dor

Oana Zăvoranu este tot mai dură cu vedetele, în ultima perioadă. Pare extrem de puternică și că nimic nu o doboară. Mai mult, pare că nu se sfiește să critice nicio vedetă din showbiz-ul autohton. Dar, există și momente care o pot îmblânzi pe actriță și care o determină să își arate sensibilitatea, potrivit spynews.ro.

Vedeta a postat o fotografie pe Instagram, din copilărie. Apare alături de ambii părinți care nu mai sunt pe lume: mama și tatăl Oanei Zăvoranu. Cu toate acestea, Oana a scris lângă fotografie că îi este dor de tatăl ei. Asta deși în poză apare și mama sa, cu care s-a tot certat la televizor atunci când aceasta era în viață

”Eu și familia mea în vremuri bune. Nu știm niciodată ce viitor ne așteaptă. Îmi este dor de tatăl meu frumos în fiecare zi”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul fotografie în care apare alături de părinții săi.

Oana Zăvoranu și-a făcut un selfie în mașină, purtând ochelari de soare

Mama Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu a murit în anul 2015, la Institutul Clinic Fundeni. Era internată la Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni. Mărioara Zăvoranu avea 66 de ani atunci când s-a stins din viață și i-a lăsat o avere colosală fiicei ei cu care nu s-a înțeles. Atunci când a aflat că mama ei este în comă la spital și ținută în viață doar de aparate, Oana nu a crezut. Cu toate acestea, atunci când a aflat că a murit, Oana Zăvoranu a izbucnit în plâns şi nu a mai vrut să discute cu nimeni.

Pe cine a mai criticat Oana Zăvoranu

Între timp, Oana este pornită să desființeze fiecare vedetă. Ultima oară a criticat-o pe Andreea Bălan atunci când un fan i-a arătat că promovează produse farmaceutice, mai exact niște dropsuri. ”Marea cântăreață, reclamă la dropsuri de supt! Nu mai pot cu astea, nu mai fac o poză fără să îți bage ceva pe gât. Dacă mă doare în gât mă duc la farmacie, nu mă uit să văd pentru ce e plătită Andreea Bălan să iau și eu”, a spus unul dintre fanii Oanei Zăvoranu.

”Querida” nu a stat mult pe gânduri și a trecut de îndată la atac. Ea a aprobat spusele urmăritorului care i-a trimis fotografia cu Andreea Bălan. ”Și ea în trend… cu dropsuri de supt…adevărate vedete mon cher”, a scris Oana Zăvoranu.

Andreea Bălan nu este singura care a intrat în gura Oanei Zăvoranu. Au mai fos și alte nume precum Oana Roman, Adelina Pestrițu, aceasta din urmă fiins aspru ”jurizată„ de Querida. Oana Zăvoranu a dat de înțeles că Adelina nu este credibilă prin promovările sale.

”Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta și c****** sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva. EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine, (imi cer scuze ca nu vreau sa duc in derizoriu profesia de circar care este una pe care o respect enorm), dar aici in contextul asta se potriveste cel mai bine la modul figurat, firesc…Lasati-o pe aceasta circareasa pestrita sa se oglindeasca singura in dressingul ei kitchos si voi fiti fete destepte”” , a fost mesajul postat de Oana pe Instagram, la adresa Adelinei Pestrițu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: