Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu enervată la culme de Selly. ”I-aș da numai șuturi”

Oana Zăvoranu enervată la culme de Selly. ”I-aș da numai șuturi”

Oana Zăvoranu enervată la culme de Selly

Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată. În ultimele zile, Oana și-a spus părerile pe rețelele de socializare despre mai multe vedete din showbiz-ul românesc, fără să se eschiveze. Ei bine, de această dată, Oanei i s-a pus pata pe Selly, celebrul vlogger.

Oana Zăvoranu enervată la culme de Selly. ”I-aș da numai șuturi”

Din ochii Oanei Zăvoranu nu scapă nimeni. După ce le-a declarat război influencerițelor Alina Ceușan, Adelina Pestrițu, Christina Ich și alte vedete, acum vedeta se răzvrătește împotriva celebrului vlogger Selly. Bruneta a izbucnit pentru prima dată în momentul în care Oana Roman a mers la emisiunea lui Măruță, și a fost nevoită să o caracterizeze pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte. Atunci soția lui Marius Elisei i-a adresat lucruri jignitoare. Astfel, bruneta nu a trecut cu vederea și a început jigniri la adresa Oanei Roman,și pentru că nu ar fi fost de ajuns, Oana le-a atacat pe Christina ICH și pe Anda Adam, acestea fiind două dintre pe care actrița le-a criticat.

Acum, bruneta a trecut la bărbați, iar de data aceasta Selly a intrat în vizorul actriței. ”Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Oana Zăvoranu despre vlogger! Mai mult, Oana Zăvoranu le-a criticat și pe surorile Gabor. Aceasta nu s-a sfiit să -și spună adevărata părere, iar din comentariile brunetei nu au dispărut jignirile. „Ca actualmente este zero barat, iar în trecut a fost ca o molimă ce a ‘infestat’ creierele a zeci de mii de fete a căror univers era să se mărite cu unul mai bătrân cu bani…râdem, glumim, dar genul ăsta de influențăreală spală pe creier generații care rămân virusate de niște nulități pe viață”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram!

Oana Zăvoranu despre divorțul lui Pepe

După ce a aflat că fostul său soț divorțează, Oana Zăvoranu a dat startul la critici. „Știrea asta este mai tare decât COVID-ul, că s-au despărțit ăștia doi. Aveam 7 pisici constipate și acum nu mai sunt constipate”, a spus Oana la Antena Stars, imediat ce a aflat de divorț. În momentul cununiei lui Pepe, Oana a spus că artistul a început să plângă deoarece și-a dat seama că trebuie să rămână toată viața cu Raluca Pastramă. „Pepe este o mască! Cu acest om nu se poate! Nu vi se pare că ni se agață pe gât această fericire multiplă?! Consider că Pepe a fost fals. Nu poţi să termini după şapte ani de zile o relaţie cu un om cu care ai dormit în pat, să-i spui că vrei să-l duci la mormânt, a mai spus Oana.

În 2006, Oana și Pepe s-au căsătorit în mare secret.Întreg evenimentul a fost organizat de către artist, care și-a surprins iubita. Aceasta a fost invitată la Bellagio, unde totul era pregătit pentru cununie. Așadar, cei doi au apelat la impresarul Joe D’Alvares, la secretara acestuia, Raluca și la Cristi Toporan, pentru a iniția cununia civilă. La acea vreme, Mărioara Zăvoranu nu a fost invitată la cununia fiicei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: