Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, detalii picante din viața sa. Care a fost primul bărbat din viața actriței

Oana Zăvoranu, detalii picante din viața sa. Care a fost primul bărbat din viața actriței

Oana Zăvoranu, detalii picante din viața sa.

Oana Zăvoranu este un personaj cunoscut și îndrăgit în showbiz-ul românesc. Cu toate că deseori, aceasta își exprimă părerea sincer, chiar dacă este una critică, Oana este îndrăgită și admirată de foarte mulți români. Recent, actrița a vorbit despre viața sa intimă.

Detalii picante din viața Oanei Zăvoranu. Care a fost primul bărbat din viața actriței

Oana Zăvoranu a revenit în forță în mediul online, lansând diferite atacuri la adresa mai multor personalități din showbiz-ul românesc. De asemenea, actrița le-a dezvăluit fanilor săi mai multe detalii care țin de viața sa privată. Recent, Oana le-a mărturisit internauților la ce vârstă și-a pierdut virginitatea. După se știe, Oana își spune mereu părera într-un mod sincer, dar unic, și nu se sfiește să spună ceea ce gândește. De la un timp, a făcut dezvăluiri incredibile și despre unele vedete din showbiz-ul românesc, precum Oana Roman, Bianca Pop, Lidia Buble, Cristina Ich, Alina Ceușan, și multe altele. Întrebată la ce vârstă și-a început viața intimă, vedeta a răspuns, fără probleme, că la 18 ani și-a pierdut virginitatea. Despre primul bărbat din viața sa, Oana nu a spus nimic.

Mai mult, actrița le-a spus admiratorilor săi că a absolvit cursurile Colegiului Național I.L Caragiale București și a urmat apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, specialitatea Criminalistică. Totodată, le-a spus că a absolvit licenta cu nota de 8,75, iar titlul lucrării a fost ”Elemente Tactice și Metodologice în Investigarea Furtului din Buzunare”.

Drama Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani a moștenit o sumă mare după moartea mamei sale, Mărioara Zăvoranu. Cu toate că acum se răsfață în lux, viața acesteia nu a fost întotdeauna așa. Aceasta a vorbit în urmă cu ceva timp despre perioada în care nu avea bani să plătească biletele pentru mijloacele de transport în comun. „Mi-a fost mai greu decât pot spune vreodată în cuvinte… Am avut zile când pierdusem, hăituită de mama și Pascu când dansau la Măruță amândoi (că brusc se plăceau), când beam apă de la robinet, și cu ultimii bani am luat două candele, una pentru tata și una pentru Tutu (așa îi ziceam eu lui Zăvoranu), și m-am dus la cimitir. Iar de acolo, am sunat, cu lacrimi de jenă în gât, la o prietenă să o rog dacă mă poate duce până acasă, că era departe cimitirul (în Berceni) și nu știam să merg cu mijloacele de transport în comun, nu aveam bani de tichet”, a mărturisit oana Zăvoranu.

Deși mereu este cu zâmbetul pe buze, destinul actriței nu a fost mereu roz. Aceasta și-a pierdut ambele surori în cutremurul din 1977. Camelia și Adriana erau fiicele Mărioarei Zăvoranu din altă relație. Acestea erau gemene și aveau 9 ani jumătate, iar de fiecare dată când vorbea despre ele, Mărioara izbucnea în lacrimi. Cele două fete se aflau în grija bunicilor în momentul producerii cutremurului, fiind găsite fără suflare în brațele acestora. . ”Au murit cu toţii şi i-am îngropat împreună în Cimitirul Ghencea 2. În fiecare an vin aici cu un preot să ne rugăm pentru sufletele lor. Chiar dacă au trecut atâţia ani, simt un mare gol în suflet.”, a povestit Marioara Zavoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: