Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu s-a iubit cu un fotbalist celebru! Cine i-a despărțit!

Oana Zăvoranu s-a iubit cu un fotbalist celebru! Cine i-a despărțit!

oana zavoranu, Claudiu Niculescu, oana zăvoranu relație

Oana Zăvoranu nu a avut niciodată vreo reținere să vorbească despre bărbații din viața ei. Printre aceștia s-a numărat și fostul fotbalist, actualmente antrenor, Claudiu Niculescu. Doar că atunci când Oana Zăvoranu s-a iubit cu fostul dinamovist, acesta era însurat.

Oana Zăvoranu și Claudiu Niculescu s-au cunoscut în anul 2004 și au avut o relație de aproape 4 luni, chiar dacă fostul fotbalist era încă însurat cu prima sa soție, Lidia Niculescu. Bruneta spune că atunci când s-au cunoscut, Niculescu avea problem în căsnicie și era decis să divorțeze. În urmă cu ceva vreme, Oana a decis să vorbească despre această relație.

„Despre Claudiu pot să vorbesc în cei mai frumoși termeni. Un om deosebit, cu caracter impecabil, care s-a purtat manierat și elegant cu mine și îmi aducea flori. Nu am avut timp să-i cunosc părinții, dar la momentul acela, tatăl său a făcut o declarație laudativă despre mine. Am fost împreună aproape patru luni, în perioada când el intenționa să divorțeze de prima lui soție, Lidia Niculescu”, declara Oana.

Antrenorul a divorțat de Lidia în 2004, dar despărțirea a fost una cu scandal. S-au judecat ani buni pentru pensia alimentară și dreptul la vizită, cuplul având doi copii.
Claudiu Niculescu a fost unul dintre jucătorii emblematic ai lui Dinamo. A câștige trei titluri, trei Cupe ale României și o Supercupă alături de câini. Din 2012 a devenit antrenor și a pregătit mai multe echipe, precum Voluntari, Dinamo, Al Ta’ee, Concordia Chiajna sau CS Mioveni.

Cine a despărțit-o pe Oana de Claudiu Niculescu

„Querida” și fostul jucător de la Dinamo s-au iubit timp de 4 luni. Cel care a intervenit și i-a despărțit a fost cântărețul Pepe, cel care mai târziu s-a căsătorit cu Oana Zăvoranu. Bruneta a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, dar cel despre care mereu a vorbit frumos a fost Claudiu Niculescu.
Oana a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Nu a durat mult aceasta relație pentru că, din păcate, s-a băgat Pepe. Nu s-a bucurat nimeni după treaba asta, cui i-ar provoca fericire despărțirea? Însă Claudiu e bărbat, așa că nu a plâns pe preș”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Bruneta și Pepe s-au căsătorit în 2006 și au divorțat în 2011, după un scandal uriaș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: