Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, amenințați de un bărbat cu cuțitul. Poliția a intervenit de urgență

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, amenințați de un bărbat cu cuțitul. Poliția a intervenit de urgență

GALERIE FOTO (3)

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au bucurat de o vacanță relaxantă la munte, dar în drum spre casă au avut parte de un incident care le-a pus viața în pericol. Se aflau în trafic, când un alt șofer a ieșit din mașină cu un cuțit. Bărbatul a vrut să îi atace, iar situația s-a încheiat la Poliție, unde vedeta și soțul său au depus plângere împotriva acestuia.

Pentru vacanța de iarnă, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ales să petreacă câteva zile departe de București. Au plecat însoțiți de un grup de prieteni la Bran, unde s-au bucurat de câte zile liniștite, departe de responsabilitățile de zi cu zi.

Pe lângă cariera sa în televiziune, vedeta s-a implicat în ultimii ani și în diverse afaceri. Printre acestea se numără și o clinică medicală din capitală, de care se ocupă alături de partenerul său. Ultimul an a fost unul productiv pentru ei, dar și foarte agitat.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, amenințați de un bărbat cu cuțitul. Poliția a intervenit de urgență

Zilele la munte i-au ajutat să se relaxeze, iar ei urmau să se întoarcă acasă astăzi și să-și reia activitatea. În drum spre casă, au avut parte de un incident care s-a încheiat la Poliție. Nu au fost feriți de traficul aglomerat de pe Valea Prahovei, ceea ce a însemnat că au petrecut ore bune în mașină.

La un moment dat, Alex Ashraf a vrut să facă o depășire, dar un alt participant la trafic a avut o reacție foarte violentă. Și-a pus mașina în fața vehiculului lor, apoi a ieșit cu un cuțit să-i atace. Oana Zăvoranu a apelat imediat la ajutorul autorităților, care s-au asigurat că cei doi soți sunt în siguranță, iar făptașul va răspunde în fața legii pentru acțiunile sale.

Totul s-a întâmplat la ieșirea din locațitatea Azuga, iar vedeta a depus deja plângere împotriva bărbatului care a amenințat-o.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Oana Zăvoranu a oferit și câteva imagini de la fața locului pentu sursa amintită anterior, în care este înconjurată de polițiști. În momentul în care a fost realizat videoclipul cu pricina, vedeta și organele de ordine încercau să găsească cuțitul cu care au fost atacați.

Ce spune Oana Zăvoranu despre momentele tensionate din căsnicia sa

Oana Zăvoranu și Alex Ahraf s-au căsătorit în anul 2016, iar mariajul lor nu a fost ferit de momente dificile. Cu toate că formează un cuplu fericit și au parte de multe reușite, acest lucru nu a însemnat că nu au avut parte de neînțelegeri și chiar zvonuri despre un posibil divorț.

Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect, mărturisind că certurile sunt normale în orice relație. Totuși, ea și soțul său au reușit mereu să treacă cu bine peste aceste momente tensionate, iar dragostea dintre ei nu s-a stins.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe’, a spus ea pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: