Redactia.ro
Home » Monden » Obiceiurile inedite în ziua de Crăciun ale Familiei Regale. Majestatea Sa pregătește cu sfințenie marea sărbătoare încă din vară

Obiceiurile inedite în ziua de Crăciun ale Familiei Regale. Majestatea Sa pregătește cu sfințenie marea sărbătoare încă din vară

GALERIE FOTO (4) Obiceiurile inedite în ziua de Crăciun ale Familiei Regale

Obiceiurile inedite în ziua de Crăciun ale Familiei Regale. Sărbătorile de iarnă sunt unele dintre cele mai importante din an, iar indiferent de statut, toată lumea se bucură și se pregătește de ele. La fel și membrii famileii Regale se pregătesc din timp pentru Crăciun. Mai mult, Regina Elisabeta pregătește obiceiurile încă din vară.

Obiceiurile inedite în ziua de Crăciun ale Familiei Regale. Majestatea Sa pregătește cu sfințenie marea sărbătoare încă din vară

Obiceiurile inedite în ziua de Crăciun ale Familiei Regale. Regina Elisabeta a II-a are grijă ca în fiecare vară să înceapă pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Așadar, membrii familiei Regale planifică Crăciunul cu luni înainte pentru a se bucura din prin de acest eveniment special. Regina Elisabeta își ia câteva săptămâni libere în vară, pentru a semna peste 800 de felicitări de Crăciun. De asemenea, Suverana merge la reședința sa din Balmoral pentru a planifica cea mai importantă tradiție de sărbători. În fiecare an, rudele, apropiații, politicienii și președinții primesc scrisori cu tematică de Crăciun de la Regină. Nici angajații nu sunt uitați de Casa Regală. Regin ale asigură acestora prime considerabile de sărbători și le oferă decorațiuni sau brazi de Crăciun pentru familie.

Un alt obicei pe care Familia Regală îl respectă cu sfințenie de Crăciun este servirea ceaiului. Fostul bucătar, Darren McGrady, a mărturisit că membrii familiei Regale se adună pentru a bea ceai, în ajunul Crăciunului, în The White Drowing Room, din casa de la Sandringham. După ce servesc ceaiul, fiecare membru din familie își deschide cadoul adus de Moș Crăciun. Aceștia vor primi cadouri amuzante, căști audio hazlii sau covoroașe de baie colorate. De asemenea, o altă tradiție este ca tinerii din familia Regală să se adune și să se joace cu decorațiunile de Crăciun și pentru a admira bradul, în timp ce adulții stau la masă și savurează sandwich-urile cu gem.

Printre programele speciale de Crăciun se număra și meciul de fotbal pe care prinții William și Harry îl jucau anual cu angajații de la Sandringham în ziua de Ajun, dar și vânătoarea, la care participă doar bărbații din familie.Femeilor le este interzis să participe la această activitate. Un obicei ciudat este cântăritul membrilor familiie înainte și după masa de Crăciun, pentru ca aceștia să poată măsura cât de mult au mâncat, fiind un semn ca mâncarea le-a fost pe plac. Această tradiție, membrii familiei regale o tratează cu amuzament și o execută pentru a-i face pe plan Majestătii Sale.

Ce daruri au voie să-și ofere membrii Familiei Regale

La fel ca familiile obișnuite, membrii Casei Regale așteaptă cu nerăbdare deschiderea cadourilor de Crăciun, mai ales că ei obișnuiesc să facă acest lucru mult mai devreme. Cu puțin timp înainte de ora 6, toată familia trebuie să lase codourile sub brad, dar nu oricum. Aceștia nu trebuie să fie văzuți de nimeni când fac acest lucru.

Înainte de moartea prințului Philip, nimeni nu avea voie să deschidă cadoul fără permisiunea sa. Alegerea darurilor implică mai multe reguli. Fiecare cadou trebuie să fie un gadget, dar amuzant, pentru ca membrii familiei să fie amuzați și fericiți în această zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: