Redactia.ro
Home » Stil de viață » Obiectul din camera ta, care atrage ghinionul! Scapă de el imediat

Obiectul din camera ta, care atrage ghinionul! Scapă de el imediat

Obiectul din camera ta, care atrage ghinionul! Scapă de el imediat

Persoanele superstițioase ar trebui să știe ce obiect ar trebui să dispară din camera în care dorm, pentru că atrage ghinionul. Deși majoritatea îl țin în încăperea unde stau mai mereu, se pare că este un adevărat pericol, pentru că atrage energiile negative și ghinionul. Scapă de el chiar acum!

Obiectul pe care nu trebuie să-l ai în dormitor

Dormitorul este locul în care ne relaxăm, ne odihnim și lăsăm deoparte orice grijă și problemă. Se spune că trebuie să avem o încăpere primitoare, organizată după bunul nostru plac, unde să ne simțit confortabil.  Maeștrii în arta Feng Shui au descoperit de-a lungul timpului că anumite obiecte ne strică dispoziția și atrag energiile negative, motiv pentru care ar trebui să scăpăm de ele.

Vezi și: Ajutor de la Lidia Fecioru pentru persoanele urmărite de ghinion. Obiectul banal pe care trebuie să îl poarte ca să atragă norocul: „Sunt acele…”

Unul dintre ele este foarte întâlnit în dormitoarele noastre, dar nu știam ce pericol ascunde. Aceasta ar atrage ghinionul și toate energiile toxice din jur și mai apoi le-ar reflecta asupra persoanei care stă cel mai mult acolo. De multe ori o așezăm chiar în fața patului, ca să profităm din plin de ea, dar trebuie să scăppm repede de acest obicei.

Oglinda aduce ghinion

Dacă încă nu te-ai prins, este vorba despre oglindă. Este considerată un adevărat pericol pentru starea noastră și, de cele mai multe ori, se strică somnul. Experții în Feng Shui consideră că de multe ori ne trezim extenuați, cu dureri de cap sau visăm urât tocmai pentru că avem în dormitor acest obiect și ne privim în el mult prea des.

”În dormitor nu este indicat să avem oglinzi. Oglinda amplifică spațiul și crează o energie prea dinamică, ceea ce ar putea să ne afecteze somnul. Pentru a extinde spațiul într-un sector care ne lipsește, este indicat ca peretele alăturat să fie placat cu oglinzi.a declarat pentru CSID, Emilio Ghaman, Sound Healing & Feng Shui Maste.

În schimb, trebuie să fim foarte atenți și la baie, unde se ascund la fel de multe energii negative , despre care prea puțini știu. Astfel, specialiștii susțin că trebuie să ținem ușa închisă și capacul de la vasul de toaletă să fie lăsat. Este indicat să avem acolo obiecte decorative de culoare roșie, despre care se spune că ajută la menținerea unei stări pozitive în toată casa și relaxează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: