Redactia.ro
Home » Sport » Ofertă după ofertă pentru Ionuț Radu! Ce au răspuns italienii de la Inter

Ofertă după ofertă pentru Ionuț Radu! Ce au răspuns italienii de la Inter

Ofertă după ofertă pentru Ionuț Radu!

Ofertă după ofertă pentru Ionuț Radu! După ce s-a aflat că îşi caută echipă, mai multe cluburi au începul să-l oferteze. Portarul român a fost nemulţumit, pentru că antrenorul lui Genoa dorea să-l treacă pe linie moartă, aşa că a decis să plece.

Mai multe cluburi din Europa îl doresc pe Ionuţ Radu. Potrivit presei din Italia, Nice, Arsenal, Fiorentina și Torino ar fi cu ochii pe român. Jurnaliştii de la Fcinternews.it susţin că Inter nu doreşte să-l vândă şi caută cele mai bune variante de împrumut. Dacă nu, goalkeeper-ul român va reveni în această iarnă în lotul lui Inter.

„Portarul este deținut de Inter, deci este treaba nerazzurrilor să găsească o soluție. Recent a apărut ideea unei reveniri la echipă, acolo unde ar sta lângă Handanovic și Padelli, pentru a căpăta experiență, pentru a crește și pentru a se antrena la un club de top. Până la finalul perioadei de transferuri, se va căuta un club dispus să-l împrumute pe Ionuț Radu. Varianta împrumutului este singura luată în calcul „, scriu cei de la Fcinternews.it.

Ionuț Radu, cel mai scump portar român

Goalkeeper-ul de 22 de ani a fost folosit în acest sezon în 19 meciuri de Genoa. Deşi este portarul care a încasat cele mai multe goluri în Serie A, toată lumea îl laudă, după ce a avut câteva intervenţii magistrale. În vara lui 2019, Radu a fost răscumpărat de Inter, pentru 15 milioane de euro. A fost lăsat totuși pentru încă un sezon la Genoa. Toată lumea a considerat că aici ar putea crește apărând meci de meci. La finalul sezonului, Genoa a transferat un alt portar, iar Radu a fost ăsat pe bancă. Nemulţumit de situaţia în care a ajuns, fotbalistul a anunţat imediat că în această iarnă o va părăsi pe Genoa.

Citeşte şi: Bianca Andreescu nu joacă la Australian Open! De ce s-a retras!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: