Redactia.ro
Home » Sport » Oferta lui Manchester City pentru Messi nu a fost reală? Ce au aflat jurnaliștii elvețieni

Oferta lui Manchester City pentru Messi nu a fost reală? Ce au aflat jurnaliștii elvețieni

Leo Messi, transfer,

Leo Messi a rămas la Barcelona încă un sezon, pentru că nimeni nu a putut să-i plătească clauza de reziliere. S-a spus că ar avea o ofertă de la Manchester City, dar jurnaliștii elvețieni au făcut o descoperire incredibilă.

Jurnaliștii de la L’Illustré ar avea un document în care se vede oferta reală făcută de englezi pentru a-l aduce pe Balonul de Aur în Anglia. Argentinianul i-a informat pe catalani prin fax că vrea să plece, iar a doua zi Manchester City a și trimis o ofertă. Ar fi fost vorba despre 200 de milioane de euro și un plus de 20 de milioane, dacă ar câștiga Champions League.

Manchester City neagă totul

După apariția documentului, englezii neagă totul. Spun că nu au trimis o ofertă celor de la Barcelona. Afirmația este susținută și de catalani. Manchester spune că au fost împiedicați să facă o ofertă din cauza fair-play-ului financiar. Indiferent de adevăr, Leo Messi a fost forțat să se întoarcă la Barcelona pentru încă un sezon. Inițial a refuzat să facă vizita medicală sau să participe la antrenamente. Tatăl său, care e și impresar a discutat cu șefii de la Barcelona, dar aceștia au refuzat să-i dea drumul liber. Clauza de reziliere este de 700 de milioane de euro, așa că niciun club nu a făcut vreo ofertă. Ne având nicio soluție, Messi a fost obligat să revină la echipa pentru care joacă de 20 de ani. Oricum, vestea plecării sale de la catalani a stârnit o adevărată furtună în casa argentinianului.

”Când le-am comunicat decizia că vreau să plec soției și copiilor mei, a fost o dramă brutală. Toată familia a început să plângă. Copiii mei nu voiau să plece din Barcelona, nici să schimbe școlile la care învață. Dar m-am uitat înainte. Vreau să câștig trofee, să joc în Champions League, să performez la cel mai înalt nivel.
Poți să câștigi sau să pierzi, pentru că e dificil la nivelul ăsta, dar trebuie să te lupți. Măcar să te bați și să nu capotezi la Roma, Liverpool, Lisabona. Toate astea m-au făcut să mă gândesc la decizia de a pleca. Am crezut și am fost sigur că sunt liber să plec, președintele a spus întotdeauna că la sfârșitul sezonului aș putea decide dacă rămân sau nu”, a spus Messi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: