Redactia.ro
Home » Știri » Olena, Dimitrio și cei doi copii ai lor, „eliberaţi” de criminalii ruşi. Toată familia, prinsă sub dărămături, după un bombardament!

Olena, Dimitrio și cei doi copii ai lor, „eliberaţi” de criminalii ruşi. Toată familia, prinsă sub dărămături, după un bombardament!

Şase membri ai unei familii au fost găsiţi îngropaţi în groapa din oraşul Izium. Olena, în vârstă de 31 de ani, soţul ei, Dimitro, de 34 de ani, şi copiii lor, de şase şi opt ani, au murit împreună. Alături de ei au fost găsiţi şi bunicii din partea mamei.

Cu toţii şi-au dat ultima suflare în data de 9 martie 2022, când toţi au fost prinşi sub dărâmături în propria casă, după ce blocul în care locuiau a fost lovit de rachetele ruseşti.

Ruşii s-au opus ca ei să fie salvaţi

Martorii din acel bloc, care au supravieţuit, au spus că, timp de trei zile, victimele au strigat după ajutor de sub dărâmături, iar ruşii nu permiteau să fie salvaţi.

„O bombă – şase morminte. Pe 9 martie, o bombă lansată de ruşi a lovit casa familiei Stolpakov. Olesya, în vârstă de 6 ani, Sasha, de opt ani, părinţi lor şi bunicii au fost îngropaţi alături de sute de oameni din Izium.

Au fost ‘eliberaţi’ de la o viaţă liniştită de criminalii ruşi„, se arată într-o postare a Ministerului Apărării din Ucraina, pe Twitter.

Groapă comună la Izium

O groapă comună, cu aproximativ 440 de cadavre a fost descoperită în orașul ucrainean Izium din regiunea Harkov, după alungarea forțelor ruse. Șeful poliției a declarat că unii dintre cei uciși au fost împușcați, iar alții au murit în bombardamente. Toate trupurile vor fi examinate pentru a strânge dovezi ale presupuselor crime de război.

Președintele Zelenski, care a mers la Izium în urmă cu două zile, a comparat orașul cu Bucha și Mariupol, devenite simboluri ale atrocităților comise de ruși. El a cerut ca Rusia să fie trasă la răspundere.

În evaluarea Departamentului Apărării din SUA, ucrainenii își consolidează câștigurile teritoriale în zona Harkov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: