Redactia.ro
Home » Sport » Omrani este eroul clujenilor! CFR Cluj-Lazio 2-1, în grupele Europa League

Omrani este eroul clujenilor! CFR Cluj-Lazio 2-1, în grupele Europa League

Omrani eroul clujenilor

Omrani este eroul clujenilor. CFR a câștigat primul meci din faza grupelor Europa League. Francezul a înscris al doilea gol al clujenilor și campioana României a reușit o victorie istorică. În acest moment CFR e pe primul loc în Grupa E.

“Din păcate echipa a suferit puțin în prima repriză, poate și din cauză că am avut alt sistem. Ei au o valoare incredibilă, dar golul dat de Deac a venit la timp pentru noi. Dacă el rata era greu, pentru că poate aș fi schimbat ceva la pauză. Omrani a ratat prea mult, dacă nu dădea gol nu ar fi fost bine. El nu e concentrat mereu, de asta nu a început titular. Ne așteaptă alte meciuri foarte grele în grupă”, a declarat Dan Petrescu, la Digi Sport

Clujenii au revenit spectaculos după ce au fost conduși cu 1-0 și au reușit să câștige cu 2-1. În minutul 11, Milinkovic Savic putea deschide scorul, însă Arlauskis a respins foarte bine lovitura sa de cap. În minutul 23, Djokovic a fost la un pas să înscrie din foarfecă. Cei care au marcat au fost însă oaspeții, în minutul 25. Bastos a reluat cu capul sub bară. Când mai erau 5 minute din prima repriză, Djokovic a obținut un penalty care a fost transformat de Ciprian Deac, iar scorul la pauză a fost CFR Cluj-Lazio, 1-1. În minutul 75, Omrani a ridicat suporterii în picioare, după ce a înscris pentru 2-1. A trimis initial mingea în bară, apoi a reluat cu capul în poartă. Italienii aproape că nu au mai găsit soluții de a ajunge la poarta lui Arlauskis, iar clujenii au câștigat primele puncte în grupele Europa League.

 

“O prima repriză controlată de ei. Apoi noi ne-am trezit, repriza a doua a fost a noastră. Am fost mai periculoși. Aceasta este fața echipei”, a declarat Ciprian Deac, la Digi Sport.

Arlauskis, criză de nervi

După intervenția foarte bună pe care a avut-o la Sergej Milinkovic-Savic în minutul 11, portarul clujenilor s-a înfuriat. În minutul 14, Mike Cestor a avut o acțiune ofensivă. Fundașul celor de la CFR Cluj a centrat în careu, direct în brațele Strakosha. Arlauskis și-a certat colegul pentru că și-a părăsit postul și a lăsat locul gol.

Sumă uriașă primită de CFR de la UEFA

CFR a primit deja 6,2 milioane de euro pentru participarea în cupele europene. UEFA a început deja să vireze banii în cont. Dacă clujenii câștiga grupa vor mai avea încă 1 milion de euro, în timp ce pentru locul doi ar primi 500.000 de euro. Fiecare victorie e răsplătită cu 575.000 de euro în timp ce pentru un egal se primesc 190.000 de euro. În acest moment CFR Cluj este pe primul loc în grupa E, după ce Rennes a remizat cu Celtic, scor 1-1.

Citește și: Novak Djokovici a trecut la cules de cartofi! Și-a amintit de copilărie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: