Redactia.ro
Home » Știri » Omul de radio Călin Gheorghe a murit la vârsta de 45 de ani. Care este cauza morții

Omul de radio Călin Gheorghe a murit la vârsta de 45 de ani. Care este cauza morții

GALERIE FOTO (6) Calin Gheorghe

Călin Gheorghe, prezentatorul de la Europa FM s-a stins din viață la vârstă de 45 de ani. Omul de radio a făcut stop cardiorespirator când se afla pe plaja Corbu, fiind preluat de urgență de un elicopter SMURD. După o oră de resuscitare, medicii au declarat decesul.

Omul de radio Călin Gheorghe a murit la vârsta de 45 de ani. Care este cauza morții

Călin Gheorghe, unul din pionierii radioului românesc după anii 1990 a murit la vârsta de 45 de ani. Anunțul trist a fost făcut de foștii colegi de la Radio Guerilla. Potrivit Europa Fm, omul de radio a făcut stop cardiorespirator duminică, în timp ce se afla pe plaja Corbu.

Călin Gheorghe, fostul nostru coleg și prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viață, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viața câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulțumim” este mesajul apărut pe pagina de Facebook a radioului Guerrilla.

Mesajul emoționat transmis de echipa Europa FM

Călin Gheorghe era unul dintre cei mai experimentați oameni de radio, care vorbea de 25 de ani pentru publicul românesc.

În luna februarie, Călin se alăturase echipei Europa Fm, iar colegii săi au transmis un mesaj emoționant pe site-ul radioului.

O singură știre. Cea mai tristă dintre toate, pentru noi. Colegul nostru, Călin Gheorghe, a murit. Avea doar 45 de ani și a fost răpus ieri de un stop cardiorespirator.

Călin Gheorghe era unul dintre cei mai experimentați oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani și care se alăturase Europa FM îmbogățindu-ne echipa în luna februarie a acestui an. Îl ascultam în fiecare seară de joi, la Pop Rock. Ultima emisiune a fost joi. Acum 3 zile. Iar ieri a venit vestea morții sale.

Dumnezeu să îl odihnească. Noi ni-l vom aminti mereu așa cum l-am cunoscut„, a fost mesajul colegilor de la Europa Fm.

Călin avea o emisiune de aproape jumătate de an la Europa FM, iar ultima ediție în care publicul l-a auzit a avut loc joi, 23 iulie.

Familia, prietenii și rudele legendarului DJ de radio au rămas șocați când au auzit vestea tristă.

Unii dintre ei au postat pe Internat câteva gânduri în memoria lui Călin Gheorghe.

Poţi exersa vorbirea. Poţi simula entuziasmul şi/sau priceperea. Poţi chiar fenta – o vreme – lumea. Dar, mai devreme sau mai tîrziu, radioul tot te dă de gol, pentru că vocea te dă de gol. E-atât de simplu. În cazul lui Călin, vocea era exact cum era omul – caldă, calmă, educată, au fost unele dintre mesaje postate de cei apropiați.

Între 1995-2005, Călin a fost DJ la Pro FM, apoi între anii 2005-2015 a făcut parte din echipa Radio Guerilla. Ani la rând, acesta a prezentat emisiuni alături de regretatul om de radio, Andrei Gheorghe, care a murit în urmă cu doi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: