Redactia.ro
Home » Știri » Orașul care nu va putea fi distrus de Apocalipsă. Aici te poți refugia dacă vine sfârșitul lumii

Orașul care nu va putea fi distrus de Apocalipsă. Aici te poți refugia dacă vine sfârșitul lumii

Sfârșitul lumii nu are o dată anume, însă este un subiect intens cercetat de oamenii de știință. S-a indentificat un oraș unde ne-am putea ascunde de Apocalipsă.

Orașul care nu va putea fi distrus de Apocalipsă. Aici te poți refugia dacă vine sfârșitul lumii

Se spune că nu poți fugi din calea Apocalipsei, însă oamenii de știință caută o modalitate prin care acest lucru să fie posibil. Au găsit și un oraș chiar unde te poți adăposti.

Orașul care va supraviețui Apcalipisei ar fi Wellington, capitala Noii Zeelande, potrivit unui raport al The Economist Intelligence Unit. Revista a publicat un idex al orașelor sigure în anul 2021. Au fost analizate 60 de orașe globale.

Ce spune Biblia despre Apocalipsă

Apocalipsa este descrisă în Biblie. Printre cele care corespund dispariției lumii sunt: soarele nu va mai apărea pe cer, vor fi epidemii, războaie și cutremure. Apocalipsa apare în toate religiile, iar indiferent de cum este descrisă, un lucru comun: va apărea o lume mai bună după ce această lume va sfârși. 

Iată o parte dintre citatele despre Apocalipsă, despre care nimeni și chiar nici îngerii din Ceruri nu știu când ar putea avea loc.

”În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu” (2 Timotei 3:1-4).   În cadrul creştinismului, sfârşitul lumii este menţionat în Apocalipsa lui Ioan, ultima carte din Noul Testament, însă multe alte referiri la Sfârşitul Lumii pot fi regăsite şi în alte părţi din Biblie, deşi nimeni nu ştie când va avea loc. „Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl“ (Matei 24:36)/Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl“ (Matei 24:36)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: