Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum va fi 2021? Profețiile lui Nostradamus

Cum va fi 2021? Profețiile lui Nostradamus

Nostradamus anul 2021

Mai este doar o zi până vom intra în Noul An, 2021. Cum 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, din cauza pandemiei, oamenii speră că 2021 va readuce normalitatea. Însă, profețiile lui Nostradamus spun contrariul, ba chiar că 2021 va fi mai greu decât 2020.

Cum va fi 2021? Profețiile lui Nostradamus

Ne apropiem cu pași repezi de 2021 și suntem nerăbdători să intrăm în Noul An cu speranța că va fi mai bine și că vom scăpa de pandemia de coronavirus. Astrologul și fizicianul Nostradamus are profeții demult făcute care pare că demonstrează contrariul, transmite ciao.ro care citează marca.com

Nostradamus are profeții negre pentru anul 2021. Iată mai jos unele dintre ele:

Soldați cu cipuri implantate în creier

Nostradamus a prezis că soldații vor avea implanturi în creier pentru a beneficia de inteligența artificială, în așa fel încât să salveze omenirea de la dispariție.

Apocalipsa zombi

Deși pare deprins din filmele de groază, va mai apărea un virus, dar creat de o armă biologică din Rusia. Virusul i-ar lăsa între viață și moarte pei care îl iau.

Foamete biblică

Pentru 2021, Nostradamus a prezis o foamete severă. Având în vedere că pandemia de coronavirus i-a lăsat pe mulți oameni fără locuri de muncă, dar și fără hrană, nu este exclus acest lucru să se întâmple.

O furtună solară

Volumul apei Pământului va crește în 2021. Chiar unul dintre versurile prezicătoare ale lui Nostradamus dau de înțeles acest lucru:”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”.  De altfel, Nostradamus spune că oamenii vor emigra către zonele sigure și vor începe să se certe pentru resursele care au mai rămas.

Pământul va fi lovit de un asteroid

De altfel, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit și de un asteroid. Asta în condițiile în care NASA a avertizat acest lucru. Mai exact, asteroidul 2009 KF1, va lovi Pământul. Acesta se află la o distanţă destul de mică de Terra. Asteroidul ar urma să lovească Pământul pe 6 mai 2021. Forţa gravitaţională l-ar atrage către planeta noastră.

Cutremur devastator

Conform previziunilor astrologului, California ar urma să fie lovită de un cutremur puternic.

Nostramus este un nume celebru în domeniul previziunilor. Multe dintre ele s-au adeverit. Numele său real este real Michel de Nostredame și a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. El s-a născut în 14 decembrie 1503 și a murit pe 2 iulie 1566. El a prezis în cartea sa Les Propheties, Revoluţia Franceză, ascensiunea lui Adolf Hitler, cele două războaie mondiale, dar şi atacurile nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: