Redactia.ro
Home » Monden » Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal

Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal

GALERIE FOTO (2) Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor.

Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor. Prezentatorul tv a fost oprit de un echipaj din Brigada Rutieră în timp ce conducea pe străzile din Capitală. Oamenii legii l-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal.

Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal

Oreste, prins de oamenii legii conducând sub influența drogurilor. Celebrul prezentator tv a fost oprit de oamenii legii în timp ce se deplasa cu mașina pe străzile din București. Oreste Teodorescu a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv, ceea ce înseamnă că moderatorul tv se afla sub influența substanțelor interzise. Prezentatorului tv i s-a deschis un dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Oreste a fost oprit de polițiști pe 2 noiembrie, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii l-au rugat să sufle în aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Conform procedurii, Oreste este cercetat penal după ce a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală. Ajuns la INML, specialiștii i-au recoltat probe de sânge, iar la scurt timp a fost demarată o anchetă pe numele său de către autorități. Acum prezentatorul tv se confruntă cu o anchetă pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Oreste Teodorescu a fost audiat pentru un dosar de trafic cu droguri

În 2018, Oreste Teodorescu a fost dus la DIICOT unde a fost audiat pentru un dosar de trafic de droguri. La acel moment, mai multe vedete erau implicate, printre care Elis Armeanca, Carmin Ionescu, Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu, care a decedat între timp. Cunoscutul prezentator tv declara în timp ce era audiat ca martor că nu îi cunoaște pe cei implicați în dosar după ce anchetatorii i-au arătat mai multe poze. „Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz, nici cu persoanele, nici cu consumul, nici cu maneliștii, nici cu creatorii de modă. Nu am. Nu cumpăr, nu consum droguri nici de risc, nici de mare risc, nici de risc controlat.”, spunea Oreste Teodorescu la ieșirea din sediul DIICOT Ploiești.

De asemenea, jurnalistul a mai avut probleme cu legea tot în 2018, când acestuia i-a fost suspendat carnetul de conducere. Oreste a acuzat Poliția Ilfov că l-au sancționat ilegal, cu 1.160 de lei. Mai mult, acesta a acuzat agentul care l-a oprit de abuz în serviciu. Prezentatorul tv a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile, după ce a fost oprit în trafic de polițiști, care l-au acuzat că a fost recalcitrant. „A trecut o săptămâna de când Punjabi a făcut pe zmeul și încă nu pot contesta in instanță decizia întrucât nu exista pana acum acest proces verbal!”, a scris vedeta TV pe Facebook.

Oreste Scarlat Teodorescu este unul dintre oamenii care a lucrat cu Mircea Badea, în cadrul emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show. De asemenea, acesta este realizatorul emisiunii Codul lui Oreste, difuzată pe Antena 2, apoi de către B1TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: