Redactia.ro
Home » Monden » Otilia Bilionera, lupta cu depresia: „Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie”

Otilia Bilionera, lupta cu depresia: „Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie”

Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia și a dat detalii despre lupta pe care a dus-o în mod constant, abia acum reușind să se vindece.

Otilia Bilionera, lupta cu depresia

Otilia a acordat un interviu celor de la Viva, în care a povestit prin ce clipe grele a trecut din cauza depresiei și că a acut nevoie să urmeze tratament antidepresiv și a făcut chiar șapte luni de terapie. Aceasta spune că acum se simte bine:

„Reporter: Experiențele neplăcute și-au pus amprenta asupra sănătății tale, la un moment dat. Te-ai confruntat chiar și cu depresia. Cât de greu ți-a fost atunci și cum ai reușit să te vindeci? Dacă poți să ne povestești concret, că sunt mulți oameni care se confruntă cu probleme similare…

Otilia Bilionera: Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită. Toate astea au dus la o depresie care a durat un an de zile. Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist”, a spus vedeta.

Otilia Bilionera: „Nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui”

Ulterior Otilia a explicat că lasă oamenii să creadă ceea ce vor, fără a se lăsa afectată de păreri negative:

„Reporter: Te-ai lovit vreodată de prejudecăți? Pe principiul că fetele frumoase nu sunt tocmai deștepte…

Otilia Bilionera: Întotdeauna. Uneori, e bine să lași oamenii să creadă ce vor despre tine. Din punctul ăsta de vedere, nu am nevoie să demonstrez nimic nimănui.”

 Otilia Bilionera: „Nu există iubire mai pură decât cea dintre părinți și copii”

În încheiere Otilia a mărturisit că părinții săi sunt mai presus de orice și oricine.

„Reporter: Cât de apropiată ești de familia ta? Presupun că părinții tăi ți-au fost mereu alături, mai ales în clipele delicate… Ce ne poți spune despre ei?

Otilia Bilionera: Provin dintr-o familie modestă, din Suceava. Părinții mei sunt mai presus de orice și oricine. Întotdeauna m-au susținut și au făcut eforturi importante pentru a-mi oferi tot ce am avut nevoie, m-au lăsat mereu să fac ceea ce simt și ceea ce mă face fericită. Consider că nu există iubire mai pură decât cea dintre părinți și copii. Am o legătură foarte, foarte specială cu mama, cu care am dormit până la 19 ani și cu care încă mai dorm ori de câte ori mă vizitează.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: