Redactia.ro
Home » Monden » Otilia Bilionera și partenerul său nu mai formează un cuplu. Cei doi au divorțat în secret

Otilia Bilionera și partenerul său nu mai formează un cuplu. Cei doi au divorțat în secret

În urmă cu 4 ani, Otilia Bilionera povestea mai fericită ca niciodată că s-a căsătorit. Mariajul său se pare însă că a ajuns la final, acest lucru fiind dezvăluit la puțin timp după ce artista s-a întors de la competiția „Survivor”.

Otilia Bilionera și partenerul său nu mai formează un cuplu

Otilia Bilionera și Hamude și-au unit destinele în anul 2018m în timpul unei vacanțe în Turcia. Omul de afaceri de origine arabă și-a exprimat dorința ca iubita sa să-i devină soție, așa că nu au stat pe gânduri și s-au căsătorit într-o moschee de acolo.

„Cererea în căsătorie a avut loc în Antalya, la un concert de-ale mele, exact de ziua mea de naștere. Eram în Turcia și el mi-a zis: «ce-ar fi să ne căsătorim religios?» Și ne-am căsătorit la o moschee. El e musulman. Este jumătate arab, jumătate român. Mama lui este moldoveancă, ca și mine. La cununie a fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant. Te pune la început să spui o sumă de bani, în cazul în care veți divorța, ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Și am zis vreo 5.000 de euro”, povestea Otilia la „Vorbește lumea” (PRO TV), în anul 2019.

Cei doi au divorțat în secret

Bucuria de atunci nu a durat însă prea mult, căci surse apropiate vedetei au dezvăluit că ea și Haude au decis să meargă pe drumuri separate. În timpul competiției „Survivor”, Otilia era mereu singură, iar acasă spunea mereu că este așteptată de mama și de prietenii săi, fără să pomenească însă de partenerul său de viață.

„A fost ciudat, pentru că nu a susținut-o nimeni în afară de mama ei, în momentele grele din Survivor. În momentul în care a fost întrebată de cine îi este dor ea a spus «de părunți și de prieteni», moment în care am rămas cu toții uimiți, pentru că știam că este căsătorită, dar, iată, nici urmă de Hamude. Otilia nu a vorbit nicio clipă despre soțul ei, a fost mereu tristă și cred că această tristețe și vulnerabilitate emoțională era cauzată și de lipsa partenerului. Noi am auzit că s-au despărțit. Dacă nu mă înșel, nu a așteptat-o nici la aeroport, la venirea din Republica Dominicană”, a povestit o sursă din apropierea artistei pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: