Redactia.ro
Home » Monden » Otniela, suprinsă alături de iubitul ei. Gesturi tandre între cei doi FOTO

Otniela, suprinsă alături de iubitul ei. Gesturi tandre între cei doi FOTO

GALERIE FOTO (4)

Otniela, fosta concurentă a emisiunii „Ferma” de la Protv, a fost surprinsă alături de iubitul ei. Cei doi au fost fotografiați în gesturi tandre și cum s-au sorbit din priviri.

Otniela, suprinsă alături de iubitul ei. Gesturi tandre între cei doi

Otniela a fost surprinsă alături de iubitul ei. Deși a evitat mult timp să vorbească despre viața ei sentimentală, fosta concurentă de la ”Ferma” a fost, iată, fotografiată de paparazzi în gesturi tandre cu partenerul ei, informează ciao.ro.

Blondina îl sorbea din priviri pe tânărul chipeș cu care se afla la o terasă din Capitală. Se comportau ca fiind la început de relație, iar Otniela a pus, la un moment dat, capul pe umărul acestuia.

Otniela, una dintre cele mai frumoase concurente de la ”Ferma”

Atunci când a participat la emisiunea ”Ferma” de la Protv, Otniela făcea furori printre prezențele masculine datorită formelor sale. Vali Bărbulescu i-a propus la un moment dat partidă în trei: el, Otniela și Brigitte. Vali Bărbulescu i-a făcu curte Otnielei pe tot parcursul show-ului de televiziune.

„Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, a afirmat Bărbulescu după ce a părăsit show-ul de televiziune.

Într-un interviu, Otniela a negat și ea o relație cu acesta. Ea a precizat că doar s-au înțeles foarte bine la emisiunea Ferma.

”Cu Vali Bărbulescu am empatizat, ne-am înţeles foarte bine, am avut ce discuta cu el, dar nu s-a pus niciodată problema de ceva mai mult de atât. Am stat foarte mult împreună, în cocioabă, dormeam cu toţii împreună şi telespectatorii… ne-au cuplat, cumva. Iar Matei a apărut la sfârşitul emisiunii, foarte zâmbăreţ, simpatic, se purta frumos cu toate fetele. Da, mi-a spus că-i place să sunt o tipă naturală şi că zâmbesc. Dar de aici până la ceva mai mult… în Fermă nu au avut loc combinaţii de genul acesta”, a spus Otniela pentru Okmagazine.

Și nu doar Vali Bărbulescu a curtat-o, ci și Florin Pastramă. Chiar dacă a făcut acest lucru, el era conștient că nu puteau avea o relație, mai ales că ea nu avea sentimente pentru el, a mai spus Otniela.

”Da, Pastramă mi-a declarat câte-n lună şi în stele, dar el a ştiut de la început că n-ar putea să existe niciodată nimic între noi. Eu n-am simţit niciodată nimic pentru el şi nu ştiu nici cât de reale au fost sau nu şi sentimentele lui. Lui îi plăcea să se joace cu cuvintele, să facă spectacol din ceea ce spune. Important este că şi-a găsit iubirea în persoana lui Brigitte. Şi-a atins scopul, căci mama lui îşi dorea foarte tare ca el să se însoare”, a mai spus Otniela pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: