Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Otrava de pe rafturi! Alimente produse în China care dăunează grav organismului

Otrava de pe rafturi! Alimente produse în China care dăunează grav organismului

Otrava de pe rafturi! Alimente produse în China care dăunează grav organismului

Otrava de pe rafturi. Deși pare de necrezut, în China se prepară orez din plastic. Multe alimente produse în China care se află și pe rafturile magazinelor din România, sunt umplute cu platic, pesticide și substanțe chimice care dăunează grav organismului.

Otrava de pe rafturi! Alimente produse în China care dăunează grav organismului

Alimentele produse în China sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor. În China, chiar dacă pare de crezut, orezul se prepară din plastic. Consumul de contaminanți derivați din plastic, chiar și în cantități infime, generează dezechilibrare hormonale și digestive grave. Consumul acestui orez te predispune riscului de a dezvolta cancer mamar.

China este recunoscută pentru faptul că produce nenumărate produse ieftine și de proastă calitate. Când vine vorba de mâncare, lucrurile sunt mult mai grave. Riscul de îmbolnăvire este foarte mare dacă te gândești să consumi aceste alimente importante, iar prețurile aferente foarte mici ridică din principiu semne de întrebare serioase.

10 produse pe care ar trebui să le evitați

Orezul din plastic  este practic un orez artificial, fiind produs din cartofi și rasini sintetice artificiale, iar după fierbere orezul se întărește și se încleiază excesiv. Consumul des al acestui produs poate duce cauza chiar și cancer.

Ouă contrafăcute sunt unele dintre alimentele care trebuie evitate. Într-un filmuleț publicat pe câteva site-uri chinezești, explică exact cum se fabrică un ou fals și se câștigă 70 de dolari pe zi. Așada, pentru prepararea acestor ouă, se folosește alaun de potasiu, calciu, acid alginic, clorură de calciu, gelatină, coloranți artificiali și apă.

Principalul ingredient pentru obținerea cojii este carbonatul de calciu, care poate provoca demență și pierderi de memorie.

Laptele praf pentru sugari. În urmă cu mulți ani, o televiziune americană a publicat că 47 de persoane au fost acuzate că au falsificat laptele formulă instant pentru bebeluși, care a dus la moartea a zeci de copii din Guiyang China.

Laptele a fost format din cretă și dus la apariția așa-numitei boli a capului mare la copii. Acest lucru înseamnă o creștere rapidă a capului în raport cu corpul.

Sarea industrială. Această sare industrială se vinde pe post de sare de masă, și poate cauza afecțiuni mentale și fizice, dar și tulburări ale aparatului reproducător. De asemenea, mazărea verde produsă în China, conține coloranți periculoși, și legea interzice folosirea colorantului în cauză la prepararea produselor alimentare.

Un lucru șocant este faptul că, în China se vinde în loc de piper, pământ. Iar piperul alb, este fabricat din făină, dar când comercianții au fost prinși aceștia au declarat că nu este periculos.

Citeste si:Deratizarea din Timișoara. Povestea cutremurătoare a femeii ucise după dezinsecție

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: