Redactia.ro
Home » Știri » Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație de 18 ani, dar nu mai vrea să audă de căsătorie: „Hârtia aia”

Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație de 18 ani, dar nu mai vrea să audă de căsătorie: „Hârtia aia”

Ovidiu Lipan Țăndărică iubește de 18 ani aceeași femeie, dar nu mai vrea să audă niciodată de căsătorie. Ce spune îndrăgitul artist despre actul care oficializează orice relație.

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să audă de căsătorie. Deși trăiește o frumoasă poveste de iubire, nu își face planuri să mai ajungă în fața altarului.

Ovidiu Lipan Țăndărică are o relație de 18 ani, dar nu mai vrea să audă de căsătorie

Deși sunt împreună de 18 ani, Ovidiu Lipan Țăndărică și iubita sa nu vor mai face pasul cel mare. Artistul și-a justificat decizia, susținând că, de multe ori, acel act ar „strica relația”.

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit care e motivul pentru care nu s-a mai căsătorit. Celebrul muzician, cu un divorț la activ, și-a deschis sufletul în fața fanilor, de curând, într-o confesiune de suflet. Curioși să afle adevărul, admiratorii lui i-au adresat deseori această întrebare și iată că acum a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

În trecut, Țăndărică a fost căsătorit o nemţoaică pe nume Sabina, femeia ce i-a dăruit un fiu, pe Alexander. Mariajul lor nu a durat însă foarte mult și au ajuns la divorț. Fostul baterist al legendarei trupe Phoenix trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de actuala lui parteneră, de profesie avocat, iar toți se întreabă de ce nu s-au căsătorit până acum.

Fostul baterist al trupei Phoenix crede că legătura dintre doi iubiți este mult mai profundă fără acele acte. În plus, Ovidiu Lipan Țăndărică e de părere că, de multe ori, aceste hârtii ar duce, de fapt, la degradarea relației.

„Asta cu căsătoria este relativă, cu hârtia asta. Sunt oameni care au trăit foarte mulți ani împreună fără să fie hârtia aceea semnată, e mult mai profundă și mai autentică toată legătura, are viață în ea. Cumva, actul ăla de multe ori strică’, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: