Redactia.ro
Home » Monden » Ovidiu Lipan Țăndărică caută o iubită! A avut o relație cu o tinerică

Ovidiu Lipan Țăndărică caută o iubită! A avut o relație cu o tinerică

GALERIE FOTO (3) Ovidiu Lipan Țăndărică caută o iubită

Ovidiu Lipan Țăndărică caută o iubită! Toboșarul trupei Phoenix a declarat că încă își caută sufletul pereche și recunoaște că nu este ușor să găsească o femeie pe placul lui.

Ovidiu Lipan Țăndărică caută o iubită

Ovidiu Lipan Țăndărică este un cunoscut artist din România. Deși a ajuns a vârsta de 67 de ani acesta recunoaște că nu a avut o viață amoroasă deloc stabilă, dar își caută acum un suflet care să îi fie aproape și își dorește să mai simtă fiorul iubirii.

”Am avut o viață amoroasă tumultoasă, dar acum cred că nu e momentul să mai facem escapade. Încep să mă deștept și eu. Cât despre o nouă căsătorie îl las pe Dumnezeu să lucreze și poate că într-o bună zi va apărea iar un suflet care să-mi aline suferințele și cu care să mă pot înțelege. O femeie care să mi se potrivească e greu de găsit, eu fiind un rebel. Îmi cunosc defectele, dar sunt un om atât de pașnic și de iubăreț încât sper să îmi găsesc un suflet tânăr, care să mă încarce energetic, să îmi dea fiorul iubirii”, a spus artistul.

De asemenea, toboșarul trupei Pheonix a mărturisit că își ia energie și are o stare psihică foarte bună din oamenii pe care îi cunoaște, scrie VIVA.

”Călătoresc cu mintea, gândesc pozitiv, zilnic mă întâlnesc cu oameni tineri. Nu-mi plac oamenii cu stări negative, depresivi. Realizez acum un proiect cu Teranova cu Opera din Cluj, împreună cu Maia Morgestern, Irina Baianț, evenimentul va avea premiera la Cluj”, a mai spus el.

Ovidiu Lipan Țăndărică a avut o relație cu o tinerică

Artistul a făcut furori printre femei pe când cânta în trupa Phoenix, dar iată că nici acum nu s-a dezis de eticheta de cuceritor. În urmă cu doi ani, toboșarul a fost surprins de paparazzi cu o doamnă blondă, lângă care pare să fie fericit şi liniştit.

Timp de un an și ceva, cei doi au fost văzuți împreună, s-au gândit și la căsătorie și păreau că se iubesc necondiționat. De fiecare dată când se afișau împreună, blondina tinerică era apropiată de artist, dovadă că iubirea era încă mare.

”Nu vreau să vorbesc prea mult despre viaţa mea. Mă bucur de viaţă şi de tot ce e frumos. De ceva timp, am o relaţie cu o femeie superbă, cu care mă plimb, citesc şi îi gătesc. După cum ştiţi, mie îmi place enorm să-mi petrec timpul în bucătărie, aşa că o surprind de fiecare dată cu ceva bun”, a povestit atunci Ovidiu Lipan Ţăndărică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: