Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea a suferit a doua operație de stomac. Cu ce probleme s-a confruntat artista

Ozana Barabancea a suferit a doua operație de stomac. Cu ce probleme s-a confruntat artista

GALERIE FOTO (9) Ozana Barabancea a suferit a doua operație de stomac.

Ozana Barabancea a suferit a doua operație de stomac. După pandemia de coronavirus, jurata de la Te cunosc de undeva, a suferit o a doua intervenție la stomac. De această dată, artistei i s-a montat un inel gastric. Ozana Barabancea s-a operat prima oară la stomac în 2017.

Ozana Barabancea a suferit a doua operație de stomac. Cu ce probleme s-a confruntat artista

Ozana Barabancea a decis în 2017 să facă operație de micșorare a stomacului, pentru că își dorea foarte mult să scape de kilogramele în plus. Cu ajutorul dietei, jurata de la Te cunosc de undeva a slăbit 12 kilograme, după care a făcut operația de micșorare de stomac. În pandemie, artista a luat câteva kilograme în plus,motiv pentru care a apelat la medicul care a operat-o. Acesta a ales să îi facă Ozanei o altă intervenție, de această dată, artistei i s-a pus un inel gastric.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine. Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a spus Ozana Barabancea pentru EGO.ro.

Ozana Barabancea, probleme cu vocea după operație de micșorare de stomac

La 52 de ani, Ozana Barabancea arată foarte bine. După prima interventie,vedeta a avut probleme cu vocea, iar după a doua interventie, vocea i-a revenit miraculos. Soprana a povestit că multă lume i-a spus că este foarte slabă, deși ea se simțea foarte bine în pielea ei. „Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune‘, a dezvăluit artista.

Ozana Barabancea este foarte mândră de silueta ei, deși recunoaște că înainte de operația de micșorare a stomacului, avea o viață dezordonată. Artista a mărturisit că mânca mereu pe fugă, iar singura dietă care părea să dea rezultate a eșuat. ‘O singură dată am urmat o dietă. Am slăbit 45 de kilograme cu o dietă bazată pe proteine, foarte strictă. În momentul în care am ieșit din standardul ala am început să o iau la deal. Am luat enorm, peste 50 de kilograme’, a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: