Redactia.ro
Home » Monden » Ozana Barabancea, regină în Photoshop! Cum arată, de fapt, jurata de la Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea, regină în Photoshop! Cum arată, de fapt, jurata de la Te cunosc de undeva

GALERIE FOTO (7) Ozana Barabancea greutate

Ani de zile Ozana Barabancea s-a chinuit să dea jos kilogramele în plus. Ei bine, artista nu a mai îndurat și a apelat la operație de micșorare a stomacului,iar după ce a slăbit spectaculos, vedeta se pare că a pierdut lupta cu kilogramele.

Ozana Barabancea, regină în Photoshop! Cum arată, de fapt, jurata de la Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea, este una dintre cele mai talentate artiste de jazz din România. Vedeta s-a chinui ani la rând pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar după ce a apelat la micșorarea stomacului, aceasta a avut o siluetă de invidiat.

Însă, artista se pare că în ultima periodă a pierdut din nou lupta cu kilogramele, deși pe rețelele de socializare aceasta are o talie de viespe. Care este adevărul? Probabil jurata de la Te cunosc de undeva nu vrea să accepte faptul că există posibilitatea să se fi îngrășat. Astfel, vedeta își modifică destul de mult pozele în mediul online.

Cum arată Ozana Barabancea în realitate?

De fapt, vedeta nu este atât de slabă. Aceasta a a fost surprinsă recent alături de câțiva colegi, iar silueta sa nu mai este deloc suplă. Îmbrăcată într-o rochie extrem de mulată, care nu prea o avantaja, în zona abdomenului se poate observa câțiva colăcei. Totodată, se poate observa că brațele nu sunt deloc subțiri, iar în zona genunchilor, vedeta se pare că avea un colant modelator.

Artista a slăbit la un moment dat aproximativ 60 de kilograme, pe parcursul a câtorva luni bune, după ce s-a operat la stomac. După, aceasta și-a făcut un regim alimentar echilibrat. Ozana Barabancea a cântărit 128 de kilograme, înainte de a apela la operația de stomac, și purta haine destul de largi. ”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată”, spunea Ozana la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: