Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » „Palma lui Dumnezeu”, cel mai spectaculos loc din România, unde trebuie neaparat să ajungi. Doar urme de sălbăticiuni, niciuna de om

„Palma lui Dumnezeu”, cel mai spectaculos loc din România, unde trebuie neaparat să ajungi. Doar urme de sălbăticiuni, niciuna de om

Cu toții știm că România este o țară splendidă, cu locuri mirifice care au istoric divin. Iată locul care pare neatins de om încă de când Dumnezeu a creat lumea!

„Palma lui Dumnezeu”, cel mai spectaculos loc din România

România are extrem de multe locuri frumoase, demne de vizitat! Dorim să-ți prezentăm unul dintre, cele mai unice și divine locuri, pe care îl poți vizita dacă vrei să evadezi din stresul de zi cu zi. ,,Palma lui Dumnezeu’’, merită din plin vizitat , deoarece îți va aduce liniște sufletească, dar își va pune amprenta și asupra sănătății tale din pricina aerului curat pe care îl vei respira.

Fundătura Ponorului, sau așa cum mai este prezentat de către localnici, „Palma lui Dumnezeu”, este o zonă din România, de o frumusețe rară. Odată ajuns aici, poți considera că ai ajuns la originile lumii, în timpuri străvechi, deoarece natura pare neatinsă de om.

Unde se află „Palma lui Dumnezeu”

„Palma lui Dumnezeu” este o zonă unică, regăsită în județul Hunedoara. Ceea ce face cu totul special acest loc este natura.

Dacă te hotărăști să vizitezi ,,Palma lui Dumnezeu” trebuie să ții cont de faptul că se ajunge fără mașină, locul fiind la două ore de mers pe jos, dar merită din plin. Drumul îți va relaxa corpul, sufletul și mintea!

Dacă nu te-am convins, te poți convinge singur!

De ce se numește așa

Cu toate că, în mod oficial, locul poartă denumirea de Fundătura Ponorului, nume luat după cel al râului care străbate zona, localnicii mai numesc acest loc divin „Palma lui Dumnezeu”, datorită ,,faptului că arată ca un tărâm străvechi, de la începuturile omenirii, dând impresia că este vegheat de o divinitate care se asigură că nimic nu se va schimba în rău, aici’’, relatează playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: